Cum arătau primele prototipuri MagSafe For iPhone.

Cum arătau primele prototipuri MagSafe For iPhone.

Probabil ți-ai amintit de AirPower, accesoriul de la Apple care nu a văzut niciodată lumina zilei, deși a fost anunțat în 2017, odată cu iPhone X.

Kosutami a postat niște imagini cu unul dintre primele prototipuri MagSafe, care ar fi fost făcut în același timp cu AirPower. Kosutami zice că aceste prototipuri MagSafe datează din martie 2017. AirPower a fost anunțat până în septembrie 2017 și a fost anulat în martie 2019, fără să fie lansat vreodată.

După ce a renunțat la AirPower, Apple a început să dezvolte încărcătoarele MagSafe, ca cele din prototipuri. iPhone 12 a fost primul telefon compatibil MagSafe, lansat în 2020, cu o serie de accesorii MagSafe de la Apple.

Prototipurile arătate de Kosutami au un design diferit de cel al încărcătoarelor MagSafe din 2020. Se pare că sunt făcute din același material ca și partea de jos a unui HomePod și sunt mai subțiri decât încărcătorul MagSafe actual. Aranjamentul magnetic era și el diferit de cel pe care Apple l-a ales în final pentru iPhone 12.

AirPower rămâne un eșec pentru Apple, dar MagSafe a avut succes de la lansarea sa în 2020. Există multe accesorii MagSafe de calitate, la prețuri variate. Ar fi fost frumos să avem și AirPower, dar, sincer, cred că MagSafe a fost mai util pentru majoritatea posesorilor de iPhone decât AirPower.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nothing ne arată noul său telefon Nothing (2a) înainte de lansare

S Pen-ul de la Galaxy S24 Ultra are probleme cu accesoriile magnetice MagSafe și Qi2

Samsung cumpără panouri OLED de la LG pentru propriile televizoare

Xiaomi 14 face furori în Europa: se vând ca pâinea caldă!

Acestea sunt primele dispozitive care vor primi noile funcții Galaxy AI ale telefoanelor S24.

Huawei MatePad Pro 11 2024: O tabletă de ultimă generație cu conectivitate prin satelit.

Galaxy Ring sosește la sfârșitul acestui an. Cum arată și ce face!

Samsung se confruntă cu o problemă: lista de actualizare la Android 14 a dispărut de pe site-ul oficial

Facebook îți urmărește istoricul de linkuri și îți spune că e pentru binele tău

ASUS ZENFONE 10 SE ACTUALIZEAZĂ LA ANDROID 14

Google aduce Chrome pe mașinile electrice și îți oferă mai multe funcții inteligente

 Samsung lansează oficial Galaxy A15, Galaxy A15 5G și Galaxy A25 5G