Prețurile seriei Galaxy S24 în Europa au fost dezvăluite.

Prețurile seriei Galaxy S24 în Europa au fost dezvăluite.

Anul se termină, dar nu și noutățile despre Galaxy S24. Trio-ul de telefoane Samsung nu mai are multe secrete pentru noi, de la design la dotările tehnice. Cel mai interesant este că modelele mai mici vor avea procesoare diferite, în funcție de regiune. Dacă zvonurile sunt adevărate, lansarea oficială va fi pe 17 ianuarie, adică peste câteva săptămâni.

Asta înseamnă că Samsung nu mai are mult de așteptat până să scape de stresul unui eveniment Unpacked fără prea multe surprize. Dar acum avem o altă informație importantă, venită de la Galaxy Club, care ne spune cât vor costa telefoanele în Europa. Desigur, trebuie să luăm totul cu un gram de sare, dar dacă e adevărat, iată cât va trebui să scoți din buzunar pentru un Galaxy S24:

Tabelul ne arată și că varianta de 256 GB a Galaxy S24 Ultra nu a fost doar o fantomă, ci există cu adevărat. Nu știm însă dacă va fi disponibilă peste tot sau doar în anumite țări; cert este că va ajunge și în Europa, deci nu va trebui să plătești direct pentru 512 GB.

Model128GB256GB512GB1TB
Galaxy S24 5G899€959€
Galaxy S24+ 5G1.149€1.269€
Galaxy S24 Ultra 5G1.449€1.569€1.809€

Galaxy S24 va debuta la un preț de 899 de euro, adică vreo 4500 lei fără TVA. Modelul de bază va avea 128 GB de spațiu de stocare, în timp ce frații mai mari vor pleca de la 256 GB. Pentru Galaxy S24 Plus, prețul estimat este de 1.149 de euro, adică 5700 lei, iar pentru Galaxy S24 Ultra este de 1.449 de euro, adică vreo 7200 lei. Deci, nu te aștepta să fie niște chilipiruri.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy Ring: inelul inteligent care îți monitorizează sănătatea

Vivo G2: un telefon ieftin și bun, dar numai pentru chinezi

Google Maps nu mai rămâne în beznă în tuneluri. Iată detaliile.

iPhone 16,Pro,Max: Ce trebuie să știi despre noul telefon de la Apple

Galaxy S24, telefonul care îți cere bani în fiecare lună. Ce se întâmplă dacă refuzi să plătești?

Un virus periculos se răspândește pe Facebook.

Samsung Galaxy A35 a revenit pe scenă.

Ce este un multicooker:Ce poți face cu ea si ce avantaje are?

MSI te lasă să bagi 256 GB RAM în calculatorul tău. Da, ai citit bine.

Gmail ne va spune dacă a găsit adresa noastră de e-mail pe dark web

Descoperă Cum Poți Maximiza Potențialul unei Aplicații de Inteligență Artificială precum Chat GPT

Ce trebuie să știi despre MSI Claw, prima consola portabilă de gaming de la MSI.