iPhone 17 ar putea beneficia de un display asemănător cu cel al Galaxy S24 Ultra

iPhone 17 ar putea beneficia de un display asemănător cu cel al Galaxy S24 Ultra

Se zvonește că Apple ar putea adopta o abordare similară Samsung în ceea ce privește ecranul pentru următorul său model, iPhone 17. Inspirându-se din tehnologia Gorilla Glass anti-reflexie a lui Galaxy S24 Ultra, noul iPhone ar putea integra această caracteristică inovatoare.

Surse din interiorul industriei, precum leaker-ul Instant Digital de pe platforma Weibo, sugerează că viitorul iPhone 17 va fi dotat cu un “strat anti-reflexie extrem de rezistent”, descris ca fiind “surprinzător de durabil la zgârieturi”. Se pare că echipamentele necesare pentru acest strat au ajuns de curând în lanțul de producție din China, însă nu suficient de repede pentru a fi incluse în seria iPhone 16, așteptată să debuteze anul acesta.

Apple a introdus conceptul de “Ceramic Shield” ca termen de marketing pentru un tip de sticlă ceramică dezvoltată în parteneriat cu Corning. Compania afirmă că Ceramic Shield-ul prezent pe iPhone 15 este “cel mai rezistent de pe piața smartphone-urilor”. Lansată inițial pe iPhone 12 în 2020, această sticlă specială a fost promovată de Apple ca având o durabilitate de patru ori mai mare în caz de cădere față de predecesorul său, iPhone 11.

Într-o mișcare similară, Samsung a lansat recent Galaxy S24 Ultra, echipat cu un display Gorilla Glass Armor, tot o creație Corning. Conform producătorului, acest panou Armor reduce reflexiile cu 75% comparativ cu sticla tradițională și este mai rezistent la microzgârieturi care apar în mod obișnuit pe display-urile concurenților. De asemenea, Corning afirmă că acest panou are o rezistență la zgârieturi de peste patru ori mai mare decât sticla de silicat de aluminiu utilizată de alte mărci.

Rămâne incert dacă Apple va opta pentru Gorilla Glass Armor pentru iPhone 17 sau dacă va colabora cu Corning pentru a dezvolta o tehnologie similară, care ar putea fi comercializată sub un nume diferit.

Corning a fost un partener de lungă durată pentru Apple, furnizând Gorilla Glass pentru o gamă largă de produse Apple. În 2021, Apple a anunțat o investiție de 495 de milioane de dolari în cercetarea și dezvoltarea Corning, axată pe “tehnologii avansate de vitrificare”, contribuind astfel la nașterea Ceramic Shield.

sursa

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FDA Marchează o Premieră: Aprobarea Monitorului de Glicemie pentru iPhone!

Ce înseamnă căști bune cu anulare a zgomotului? Îți arătăm noi!

Ce telefon Android a fost cel mai căutat în 2023? Surpriză mare!

Casca XR de la Sony: un dispozitiv de realitate mixtă pentru creatorii 3D

Project Alaska: Succesorul lui apple vision pro ar putea fi mai ieftin.

Microsoft și TomTom dezvoltă împreună un asistent de inteligență artificială pentru mașini.

BYD Seagull – ‘Lamborghini mini’ la preț de Dacia – Crezi că e posibil?

iPhone 17 vine cu ecrane mai bune și mai mari: ce trebuie să știi

Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

PHOLED: Ce este și cum va schimba displayurile telefoanelor noastre.

Cum arătau primele prototipuri MagSafe For iPhone.

Windows 12 surprinde pe toată lumea: data lansării este mai aproape decât crezi.