Galaxy S20 și Note 20 ar putea primi și ele One UI 6

Stai așa! Galaxy S20 și Note 20 ar putea primi și ele One UI 6

Samsung a început în sfârșit să distribuie actualizarea One UI 6 pentru seria Galaxy S23. Compania a confirmat anterior lista dispozitivelor eligibile care vor primi pe rând cel mai recent software bazat pe Android 14. Din nefericire, dispozitivele emblematice Samsung 2020, și anume seriile Galaxy S20 și Note 20, nu au fost incluse până acum în această listă, dar acum se pare că Samsung s-a răzgândit.

Compania a publicat ieri o postare pe blog care oferă sfaturi despre cum să profitați la maximum de camera foto de pe telefoanele Galaxy după actualizarea One UI 6. În textul scris, Samsung vorbește despre modul în care One UI 6 „aduce actualizări ale tehnologiei AI pentru camera Galaxy care minimizează numărul de pași necesari pentru a efectua cele mai des folosite acțiuni”. În notele de subsol ale articolului, Samsung notează în mod interesant numele dispozitivelor care vor primi noua actualizare a camerei One UI 6. Măi, măi! Galaxy S20 și Note 20 sunt, de asemenea, pe listă. Iată o captură de ecran din nota de subsol.

Samsung One UI 6 Galaxy S20 update 840w 472h

Spre deosebire de cele mai recente flagship-uri Galaxy, care sunt eligibile pentru patru actualizări Android de la Samsung, liniile de produse Galaxy S20 și Note 20 au primit doar trei actualizări. Din moment ce au debutat cu Android 10, Android 13 ar trebui să fie, din punct de vedere tehnic, ultima lor actualizare. Dar, dacă ceea ce susține propriul articol al Samsung este adevărat, atunci ar fi ceva de sărbătorit pentru utilizatorii Galaxy S20 și Note 20, care acum probabil se simt ca și cum ar fi fost lăsați în urmă.

AndroidAuthority a scris celor de la Samsung pentru a confirma dacă actualizarea One UI 6 vine într-adevăr pe seria Galaxy S20 și Note 20. Vom actualiza această postare de îndată ce vom primi un răspuns.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy S24 este primul telefon care primește Gorilla Armor.

Apple anunță suport RCS pentru iOS. Ce înseamnă acest lucru pentru bulele verzi și albastre?

Declinul Torrenting-ului: De la Predominanță la Marginalizare

Cum să încarci telefonul Android fără cablu și cu magneți? Simplu cu MagSafe.

Elon Musk a făcut un cyborg – i-a băgat un cip în capul unui om.

Bard AI se mută în Google Messages.

Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

Nothing Phone (2a) observat în certificarea BIS.Un Concurent mid-range?

Redmi 13C, noul „must-have” gadget de la Xiaomi, care tocmai aterizează in Romania.

iPhone SE 4 se pregătește de o revoluție: cum va arăta și ce va putea face.

Android 14 este acum disponibil pentru seria Galaxy Tab S8 și A73

 Google îi dă în judecată pe escrocii care au folosit un malware fals Bard AI