Jocuri Xbox pe TV, fără consolă! Cum funcționează serviciul cloud exclusiv al televizoarelor Samsung

Jocuri Xbox pe TV, fără consolă! Cum funcționează serviciul cloud exclusiv al televizoarelor Samsung

Am testat cât de bine funcționează aplicația, cât de ușor de utilizat este și cât de performantă este. Iată aplicația Xbox pe televizor!

Aplicația Xbox este disponibilă și funcționează pe televizoarele Samsung și este un extra exclusiv care pare cu siguranță util. Aceasta oferă acces la jocuri de înaltă clasă, foarte populare, prin intermediul unei tehnologii bazate pe cloud.

Totul fără a fi nevoie de o consolă dedicată sau de un computer puternic. Programele în sine rulează pe un sistem de calculator la distanță, utilizatorul trimite comenzile acolo, deci dacă apasă un buton de pe controler, jucatorul primește doar semnalele audio-vizuale.

Ce e necesar?


Net: Pentru a utiliza acest serviciu, aveți nevoie de o conexiune la internet activă, stabilă și în bandă largă.

Aplicație: este instalată din fabrică pe televizor. Trebuie doar să faceți clic pe pictogramă și va porni imediat

Cont Microsoft Xbox: aveți nevoie de un cont Microsoft Xbox pentru a utiliza acest serviciu. Înregistrarea durează mai puțin de un minut și este, bineînțeles, gratuită.

Controller: Aveți nevoie de un controller pentru a utiliza aplicația Xbox și a controla jocurile. Acesta poate fi orice controler, deci nu este nevoie să cumpărați un controler Xbox. Acest periferic poate fi conectat prin USB sau Bluetooth.

Beneficii


Această soluție oferă mai multe avantaje. Primul și cel mai important este că nu trebuie să cumpărați un dispozitiv scump, astfel încât puteți economisi mulți bani. De asemenea, se economisește spațiu și cabluri.

Cum funcționează?


Când lansați aplicația, veți vedea imediat librăria, o listă de jocuri disponibile. Seamănă foarte mult cu, să zicem, interfața Netflix, cu pictogramele sale vizuale mari. Bineînțeles, puteți căuta sutele de titluri oferite după diferite criterii, inclusiv după teme. Există, de asemenea, scurte descrieri lângă programe pentru a vă ajuta să alegeți.

Dacă vă place ceva, puteți face clic pe el și jocul ales va începe imediat, fără nicio preinstalare. După aceea, tot ce trebuie să faceți este să folosiți dispozitivul de control conectat, în mod convenabil un controler.

Ce jocuri?


Există sute de jocuri oferite, inclusiv o serie de favorite absolute. Piese prețioase AAA, cum ar fi Assassin’s Creed și seria Forza.

Cât costă?


Există câteva jocuri gratuite, cum ar fi foarte popularul Fortnite, dar pentru a avea acces la majoritatea jocurilor va trebui să vă abonați la Xbox Game Pass Ultimate, care costă 10 euro pe lună. Dar, din nou, acest lucru înseamnă că puteți accesa toate jocurile – sute dintre ele.

Cum este calitatea?


Cele mai bune modele actuale de Xbox oferă deja o rezoluție 4K, dar cu acest serviciu bazat pe cloud, va trebui să vă mulțumiți cu o rezoluție Full HD la 60 FPS. Așadar, calitatea imaginii nu este la fel de bună ca în cazul în care ați folosi o consolă PC.

Dar ceea ce vedem este totuși perfect. Am constatat că nu există nicio problemă de fluiditate, cel puțin cu o conexiune bună la internet.

Este viabil?


În cadrul unui test pe teren, serviciul de jocuri Xbox bazat pe cloud care rulează pe televizoarele Samsung este absolut viabil. Este un extra care este în mod clar util, adaugă valoare și nu este exagerat să spunem că ar putea fi chiar un factor în decizia de cumpărare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Surpriză: Galaxy S24 și S24 Plus primesc cipuri Snapdragon în afara SUA

Prima navă de transport auto a BYD a acostat marți cu 3.000 de vehicule la bord

Google Maps are o funcție nouă care ar putea fi un hit.

Android 14 cu One UI 6 ajunge pe tabletele Samsung!

Cum Google transformă căutarea online cu o nouă tehnologie generativă:Search Generative Experience:

Sonos și Sonance ne aduce difuzoare de tavan ca să ne simțim ca în cinema.

Telefonul nostru nu ne ascultă, situația este mult mai înfricoșătoare.

Samsung vrea să cucerească Europa cu noile Galaxy Z Flip6 și Z Fold6

Huawei Pocket 2, surprins în imagini. Cum arată telefonul flip al chinezilor?

A18 Pro vs. Snapdragon 8 Gen 4: Duelul Titanilor în Lumea Benchmark-urilor

Ecocem: Cimentul cu emisii reduse de carbon ajunge în Europa

OnePlus Watch 2, ceasul inteligent cu Wear OS și sistem dual de operare