Xiaomi Smart Band 8. Brăţară de fitness cu autonomie peste 2 săptămâni.

Xiaomi Smart Band 8. Brăţară de fitness cu autonomie peste 2 săptămâni.

Pe lângă Xiaomi 13 Ultra, a fost dezvăluit și Xiaomi Band 8, deocamdată în China.

Band 8 păstrează ecranul de 1,62 inch în formă de capsulă cu o rezoluție de 490 x 192 pixeli al predecesorului său, cu diferența că de data aceasta rată de refresh este de 60Hz. Brățara inteligentă suportă afișajul Always-on și are acum o luminozitate maximă de 600 de nits în loc de 500 de nits, cât avea predecesorul.

xiaomi band 8

Band 8 este disponibilă cu o gamă de curele din fabrică, inclusiv din piele, metal și țesătură de nailon. De asemenea, este prevăzută cu un lant pentru purtate la gât și suport pentru a o atașa la pantofi, astfel încât să vă poată urmări mai în detaliu (pentru anumite activități).

xiaomi band 8 carlig pantofi

Dispozitivul este în continuare rezistent la apă la 5 ATM și cântărește 27 de grame. De asemenea, anul acesta există monitorizare a ritmului cardiac, măsurare a oxigenului din sânge, urmărire a somnului și a stresului.

Dar există o noutate, putem participa la cursuri interactive de fitness care folosesc accelerometrul Band 8 pentru a aduna informații.

Aceste conținuturi vă ghidează prin exerciții și vor fi disponibile în aplicația Mi Fitness.

aplicatia MI fitness

Xiaomi promite o durată de viață mai lungă a bateriei, de 16 zile în cazul unei utilizări medii și de 6 zile utilizând afișajul Always-on. Încărcătorul a fost, de asemenea, schimbat: dispozitivul primește un nou încărcător cu doi pini, despre care producătorul promite că va încărca bateria de 190 mAh în mai puțin de o oră.

Versiunea Xiaomi Band 8 fără NFC va fi disponibilă în China pentru aproximativ 175 RON, în timp ce versiunea Xiaomi Band 8 cu NFC va fi disponibilă pentru aproximativ 190 RON în China. Prețurile și detaliile de lansare la nivel internațional nu au fost încă comunicate.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai ieftin Motorola,Moto G Play 2024 este acum disponibil

Google Tensor G4: Un Salt Evolutiv în Performanță și Eficiență Termică

De ce ecranele Samsung Galaxy S24 sunt cele mai bune din industrie, după DxOMark.

Apple M3 și noile macbook-uri au devenit înspăimântător de rapide

Samsung Galaxy S24 se dezvăluie în imagini oficiale: Cum arată și ce aduce nou flagship-ul sud-coreean!

Galaxy S24 cu Exynos 2400 vs Snapdragon 8 Gen 3: Cine va câștiga bătălia cipurilor?

Wi-Fi Sensing. Una dintre tehnologiile promițătoare ale viitorului, care poate nu numai să transmită date, ci și să le detecteze.

Meta continuă să țină ușa Threads închisă pentru utilizatorii europeni

BYD Seagull – ‘Lamborghini mini’ la preț de Dacia – Crezi că e posibil?

Telefoanele high-end Honor Magic 6 vin în Europa.

Honor Magic6 și Magic6 Pro au fost lansate cu specificații de top.

Windows 11 nu mai merge pe căi ocolite: ce se întâmplă cu computerele vechi după actualizarea din acest an