OnePlus 12 este cel mai luminos ecran de pe piață. Află cum îl bate pe Pixel 8 Pro! 

OnePlus 12 este cel mai luminos ecran de pe piață. Află cum îl bate pe Pixel 8 Pro! 

OnePlus 12 este cel mai nou și mai puternic flagship al OnePlus, care va fi lansat în curând pe piețele internaționale. Cei de la PhoneArena au pus mâna pe câteva fotografii și specificații ale acestui telefon, pe care vi le voi prezenta în continuare.

OnePlus 12 are un design elegant și modern, cu un ecran curbat de 6,82 inci, care ocupă aproape întreaga față a telefonului. Ecranul este de tip OLED 8T LTPO, produs de BOE, și are o rezoluție impresionantă de 1440×3168 pixeli. Dar ceea ce îl face cu adevărat special este luminozitatea sa extraordinară, care depășește orice alt telefon de top din 2023.

oneplus12

Potrivit lui DigitalChatStation, un leaker celebru pe Weibo, ecranul lui OnePlus 12 poate atinge o luminozitate maximă de 4500 nits în modul automat, adică atunci când telefonul își adaptează luminozitatea în funcție de condițiile de iluminare ambientală. Acest lucru înseamnă că veți putea vedea clar ecranul chiar și în soarele puternic.

Pentru comparație, Pixel 8 Pro, unul dintre cele mai bune telefoane ale anului, are o luminozitate maximă de doar 2400 nits în modul automat. În modul manual, adică atunci când reglați voi luminozitatea, ecranul lui OnePlus 12 poate ajunge până la 1722 nits, ceea ce este totuși foarte impresionant.

oneplus12 masurare ecran

Nu numai că ecranul este luminos, dar este și foarte precis din punct de vedere al culorilor. DisplayMate, o autoritate în domeniul testării și evaluării ecranelor, i-a acordat telefonului un rating A+ pentru luminozitatea și acuratețea culorilor.

Diferența medie de culoare doar sesizabilă (JNCD) este de 0,35, ceea ce înseamnă că culorile pe care le vedeți pe ecran sunt foarte apropiate de cele reale. JNCD este o măsură care vă spune cât de aproape sau cât de diferite sunt culorile pe care le vedeți pe ecran față de ceea ce ochiul uman consideră normal.

oneplus12 display

O diferență mai mică de 1 indică faptul că culorile sunt atât de asemănătoare încât ochiul uman nu le poate distinge. Ecranul lui OnePlus 12 are, de asemenea, un cip de afișare Oppo P1, care îmbunătățește calitatea imaginii și reduce consumul de energie, precum și o luminozitate PWM de 2160Hz, care protejează ochiul de efectele negative ale luminii albastre.

Dar nu numai ecranul este spectaculos la OnePlus 12. Telefonul este dotat cu cel mai nou și mai puternic cip de la Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3, care oferă o performanță de top și o eficiență energetică ridicată. Cipul este fabricat pe un proces de 4 nm și are o arhitectură de nona-core, cu o frecvență maximă de 3 GHz. Telefonul va avea, de asemenea, o memorie RAM generoasă, de 12 GB sau chiar 24 GB, în funcție de varianta aleasă.

Camera principală a telefonului este una de excepție, fiind echipată cu un senzor Sony Lytia LYT-808, care este un senzor nou, dezvoltat în colaborare cu OnePlus. Acesta are o rezoluție de 50 MP și o dimensiune de 1/1.4 inch, ceea ce îi permite să capteze mai multă lumină și să ofere imagini clare și detaliate. Camera este optimizată de Hasselblad, un nume renumit în domeniul fotografiei, și beneficiază de tehnologiile HDR și portret de la Oppo.

Alături de camera principală, OnePlus 12 are și o cameră ultra-wide de 48 MP, cu un unghi de 126 de grade, și o cameră periscop de 64 MP, cu zoom optic de 5x. Acestea vă permit să fotografiați peisaje, obiecte îndepărtate sau detalii fine, fără a compromite calitatea imaginii.

OnePlus 12 nu se lasă mai prejos nici la capitolul baterie și încărcare. Telefonul are o baterie de 5400 mAh, care vă asigură o autonomie de o zi întreagă, chiar și la o utilizare intensă. În plus, telefonul suportă încărcarea rapidă, atât prin cablu, cât și wireless.

Prin cablu, telefonul poate fi încărcat cu o putere de 100W, ceea ce înseamnă că bateria se va umple în mai puțin de o oră. Prin wireless, telefonul poate fi încărcat cu o putere de 50W, ceea ce este totuși foarte rapid. Telefonul are și funcția de reverse wireless charging, adică poate încărca alte dispozitive compatibile, cum ar fi căștile sau ceasul inteligent, prin simpla așezare pe spatele telefonului.

OnePlus 12 are și alte caracteristici interesante, cum ar infraroșu, care vă permite să controlați dispozitivele din casă, cum ar fi televizorul sau aerul condiționat, folosind telefonul ca o telecomandă. Telefonul are și un senzor de amprentă sub ecran, care este foarte rapid și precis, și un motor de vibrații X-axis, care oferă o senzație tactilă plăcută la atingere. Designul telefonului este similar cu cel al OnePlus 11, cu excepția glisorului de notificare, care a fost mutat pe partea stângă a telefonului.

OnePlus 12 se anunță a fi un telefon extraordinar, care va concura cu cele mai bune telefoane de pe piață. Zvonurile spun că telefonul va fi dezvăluit pe 24 ianuarie pe piețele internaționale, dar nu se știe încă prețul sau data exactă de lansare. Noi suntem foarte curioși să îl testăm și să vă spunem impresiile noastre. Voi ce părere aveți despre OnePlus 12? Așteptați cu nerăbdare acest telefon? Scrieți-ne în comentarii! 😊

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brățara fitness Galaxy Fit3 disponibil in Romania la un pret avantajos.

Vin apelurile vocale și discuțiile criptate pe Twitter

De ce nu se laudă Samsung cu cea mai tare chestie de la Galaxy S24 Ultra?

O actualizare importantă vine pentru Windows 11

Samsung îți oferă 7 ani de Android nou cu Galaxy S24, dar te taxează pentru funcțiile AI.

Google Messages te ajută să elimini zgomotul din mesajele vocale. Află cum să folosești funcția nouă

ChatGPT de la OpenAI își face upgrade la memorie – ce bine sau ce rău?

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.

Topul Titanilor Mid-Range: Smartphone-urile care Dictează Puterea!

În Culisele Celui Mai Mare Pact AI: Apple Îmbrățișează Gemini

 Răcorește-ți smartphone-ul cu stil: Red Magic Cooler 5 Pro