Galaxy S24 Ultra ar putea avea o cameră cu zoom 10x și un senzor de 200 MP

Galaxy S24 Ultra ar putea avea o cameră cu zoom 10x și un senzor de 200 MP

Un nou raport al The Elec, o publicație coreeană, dezvăluie că Samsung nu intenționează să renunțe la camera cu zoom 10x a lui Galaxy S24 Ultra. Acesta ar fi unul dintre cele patru obiective ale telefonului, alături de o cameră ultra-wide de 12 MP, o cameră cu zoom 5x de 50 MP și o cameră principală de 200 MP. Singura schimbare majoră față de modelul anterior ar fi senzorul de 200 MP, furnizat de Samsung.

Celelalte senzori ar fi împărțiți între diferiți producători. Senzorul ultra-wide de 12 MP ar veni de la Namuga și Sunny Optical, în timp ce camerele de 10x și 5x ar fi oferite de Sunny Optical și Samsung. Camera pentru selfie de 12 MP ar fi livrată de Namuga și MCNEX, conform raportului.

Pentru Galaxy S24 și S24 Plus, configurația camerei ar rămâne neschimbată față de generația curentă. Acestea ar avea o cameră principală de 50 MP, o cameră ultra-wide de 12 MP și o cameră cu zoom 3x de 10 MP.

Raportul mai menționează că Samsung are ca țintă să vândă 35,2 milioane de telefoane din seria Galaxy S24 în 2024. Dintre acestea, 15,9 milioane ar fi modelele Ultra.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit

Samsung îți oferă 7 ani de Android nou cu Galaxy S24, dar te taxează pentru funcțiile AI.

Samsung Galaxy A35 a revenit pe scenă.

Redmi 13C, noul „must-have” gadget de la Xiaomi, care tocmai aterizează in Romania.

În curând îți vei putea găsi telefonul Android chiar și atunci când este oprit

Precomanda Google Pixel 8 și 8 Pro in Romania la cel mai bun pret posibil.

Ce înseamnă căști bune cu anulare a zgomotului? Îți arătăm noi!

Apple lucrează la niște laptopuri cu ecrane OLED tactile, care vor fi mai performante și mai uimitoare decât orice ai văzut până acum

Xiaomi 14 Ultra: tot ce trebuie să știi despre noul telefon de top.

Panourile solare – ce sunt si cum functioneaza

Cum funcționează un GPS: Ghid complet pentru înțelegerea sistemului de poziționare globală

Samsung Împrospătează Suportul pentru Seria Galaxy S20