De ce Apple nu se grăbește să lanseze un iPhone pliabil?

De ce Apple nu se grăbește să lanseze un iPhone pliabil?

Apple are un obicei de a ne uimi cu produse revoluționare, dar se pare că de data asta nu se grăbește să ne arate ce are în mânecă. Deși am auzit zvonuri că lucrează la un iPhone cu ecran pliabil, ca să țină pasul cu rivalii săi, acum aflăm că proiectul este pus pe pauză. Motivul? Ecranul pliabil nu e la înălțimea așteptărilor.

Se pare că Apple nu a reușit să producă un ecran pliabil care să reziste la uzură. Prototipurile de iPhone-uri pliabile arată bine la prima vedere, dar după câteva zile de folosire, ecranul începe să crape și să se deterioreze. Nu e tocmai ce ne-am dori de la un telefon de ultimă generație, nu-i așa?

Ce e și mai ciudat e că ecranele pliabile au fost livrate de Samsung, care le folosește fără probleme în propriile telefoane pliabile – cel puțin în cele mai noi modele. Așa că ne întrebăm: oare Apple are o problemă cu mecanismul de pliere al iPhone-ului, sau doar dă vina pe Samsung și pe tehnologia lui pentru că nu a reușit să scoată un telefon pliabil pe piață? Sau poate există și alte motive ascunse pentru care Apple nu se grăbește să intre în cursa ecranelor pliabile?

O posibilă explicație ar fi că Apple se concentrează mai mult pe un alt produs pliabil: iPad-ul. Potrivit ultimelor informații, dezvoltarea unui iPad pliabil merge bine și nu se confruntă cu aceleași probleme ca iPhone-ul. Dar nu știm când va fi gata și lansat pe piață. În orice caz, nu prea curând. Rapoartele anterioare spuneau că iPhone pliabil nu va apărea până în 2025 sau mai târziu, așa că acum putem presupune că nici iPad pliabil nu ne va bate la ușă în această toamnă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-a dezvăluit cu ce specificații vor veni Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra.

UNESCO avertizează asupra riscurilor pe care le prezintă implanturile cerebrale cu inteligență artificială

Urmatorul telefon mobil va fi implantat în urechile noastre, iar corpul nostru va fi incarcatorul, potrivit tatălui radiotelefonului

Cum să faci o friptură de vis într-un minut și jumătate cu grătarul inteligent Seergrills Perfecta!

PC Garage împlinește 18 ani și oferă cadouri și promoții de la Trust

Surpriză: Galaxy S24 și S24 Plus primesc cipuri Snapdragon în afara SUA

Android 14 este acum disponibil pentru seria Galaxy Tab S8 și A73

Samsung se laudă cu tehnologia Ironflex pentru telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6

Cum funcționează AirTag-ul si cum se configurează? Ghidul complet

Huawei Enjoy 70 lansat la nivel internațional ca Nova Y72

Galaxy Z Fold 6 ar putea aduce în sfârșit îmbunătățirile pe care utilizatorii le așteptau de mult timp

FDA Marchează o Premieră: Aprobarea Monitorului de Glicemie pentru iPhone!