iPhone 13 și 14 primesc un cadou de la Moș Crăciun: încărcarea wireless Qi2

iPhone 13 și 14 primesc un cadou de la Moș Crăciun: încărcarea wireless Qi2

Dacă ai un iPhone 13 sau 14, pregătește-te să te bucuri de o nouă funcție care îți va face viața mai ușoară: încărcarea wireless Qi2. Aceasta îți permite să îți încarci telefonul fără cabluri, la o viteză impresionantă de 15 wați.

Pentru a beneficia de această funcție, tot ce trebuie să faci este să îți actualizezi telefonul la iOS 17.2, care va fi disponibil în curând. Această actualizare este acum în teste, dar se așteaptă să fie lansată în această săptămână.

Încărcarea wireless Qi2 a fost până acum exclusivă pentru iPhone 15, cel mai nou model de la Apple, care a fost lansat în septembrie. Dar acum, și utilizatorii de iPhone 13 și 14 se pot bucura de această tehnologie avansată, care este compatibilă cu accesorii care vor apărea în decembrie, potrivit 9to5Mac.

Dacă vrei să afli mai multe despre încărcarea wireless Qi2, cum funcționează și cum a fost dezvoltată de Apple, poți citi articolul nostru aici. Află și cum această tehnologie va fi adoptată și de alte telefoane, inclusiv Android.

Nu rata ocazia să îți încarci iPhone-ul mai rapid și mai simplu, cu încărcarea wireless Qi2. Este un cadou pe care ți-l merită! 🎁

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 iPhone 16 Pro și iPhone 17 vor aduce inovații importante la camerele foto

Ai curaj să ghicești care față e adevărată și care e făcută de inteligență artificală în poza asta?

Google Pixel 8a: Zvonuri despre Preț si disponibilitate in UE.

Seria Realme 12 Pro se lansează în India la sfârșitul lunii

Livrările Apple iPhone 15 Pro Max ar putea fi întârziate

Inteligența artificială poate recunoaște autismul infantil doar din imaginile retinei

Mark Zuckerberg zice că ochelarii lui Realitate Mixta bat Vision Pro de la Apple

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Android 15 promite localizarea smartphone-urilor chiar și când sunt oprite

Nothing Chats, cum a reușit Nothing să aducă iMessage pe Android

Apple anunță suport RCS pentru iOS. Ce înseamnă acest lucru pentru bulele verzi și albastre?