One UI 6.1 ajunge pe Galaxy S22 și S21

One UI 6.1 ajunge pe Galaxy S22 și S21

Ziua de ieri a marcat un moment semnificativ pentru One UI 6.1. Deja instalată pe aproape 9 milioane de gadgeturi, actualizarea a primit ieri un nou impuls, Samsung lansând o serie de update-uri One UI 6.1. Această nouă iterație a interfeței utilizator se extinde acum asupra întregii familii Galaxy S22, a seriei Galaxy S21, precum și a modelelor Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Flip3, Galaxy Z Fold4 și Galaxy Z Fold3.

Desigur, vorbim despre un număr impresionant de terminale, însă există un mic amănunt: deocamdată, actualizarea pare să fie disponibilă doar în Coreea de Sud. Dar nu e cazul să vă îngrijorați, căci Samsung are obiceiul de a distribui rapid actualizările sale global. Așadar, dacă sunteți posesorul unuia dintre dispozitivele menționate, e de așteptat ca One UI 6.1 să vă fie disponibil în curând.

galaxy ai pe samsung galaxy s22

Și pentru că vorbim de actualizări, iată și o veste care aduce un plus de entuziasm: Galaxy S22, Fold4 și Flip4 vor beneficia de funcțiile Galaxy AI, introduse odată cu seria Galaxy S24 în ianuarie. Se pare că și modelele Galaxy S21, Flip3 și Fold3 vor avea parte de o selecție a acestor funcții.

Aceasta este, fără îndoială, o știre excelentă, care subliniază angajamentul Samsung de a echipa peste 100 de milioane de dispozitive cu Galaxy AI până la finalul anului – un obiectiv ce pare tot mai accesibil, mai ales cu viitoarele lansări Galaxy Z Fold6 și Z Flip6, dar și cu noile dispozitive din seria Galaxy S24.

Seria Galaxy S21 va beneficia exclusiv de funcția Circle to Search, o caracteristică deosebit de apreciată în cadrul suitei Galaxy AI. Flip3 se alătură aceleiași categorii, dar surprinzător, Fold3 va avea parte și de imagini de fundal generate prin AI, sumarizări ale paginilor web și notelor, șabloane automate în Samsung Notes, traduceri live, sugestii de editare a imaginilor, editare generativă bazată pe AI, moduri de interpretare și transcriere vocală în Voice Recorder

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste inovații pot fi atribuite modelelor iPhone 15 Pro

Panouri solare care pot fi utilizate in locul ferestrelor și sunt super eficiente!

Xbox și Hisense: Parteneriatul care Revoluționează Gaming-ul pe Televizoare!

Zack Nelson îl desface pe OnePlus Open. Ce surprize a găsit în interiorul telefonului cu ecran pliabil?

A început livrarea de televizoare cu ecrane duble gratuite, susținute de publicitate

Noile Telefoane Vivo X100 și X100 Pro: Specificații, Prețuri și Disponibilitate.

Stai așa! Galaxy S20 și Note 20 ar putea primi și ele One UI 6

Samsung ar putea face un telefon pliabil surprinzător de ieftin

Cum îți face Disney+ reclame personalizate cu ajutorul inteligenței artificiale

Ups, Apple face pasul înapoi în State: Gama Watch are un hiccup cu brevetele!

Samsung Galaxy și Android 15: ce telefoane vor avea parte de noul sistem de operare

OnePlus lansează Buds 3, căștile wireless cu anulare a zgomotului și sunet de înaltă calitate.