Apple iPhone 16, cel mai așteptat telefon al anului: Iată cum arată în imagini scurse

Apple iPhone 16, cel mai așteptat telefon al anului 2024: Iată cum arată în imagini scurse

Lansarea iPhone 16 este încă departe, dar datorită echipei MacRumors, avem câteva detalii preliminare despre noul flagship al Apple, care a fost dezvăluit chiar și în imagini renderizate. Se pare că Apple experimentează cu designul spatei și cu poziționarea butoanelor, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la ceva nou în ceea ce privește designul atunci când va lansa noua serie în toamna anului viitor.

Se pare că iPhone 16 este poreclit “DeLorean” în cercurile interne, iar MacRumors a reușit să obțină trei imagini de design de pre-producție care evidențiază posibilele schimbări pe care compania le-ar putea face. Este vorba despre modelul de bază al seriei, așa că variantele Pro nu sunt deloc incluse aici. Primul design arată o insulă de camere foto care amintește de iPhone X, cu un design vertical și o configurație cu două camere foto.

iphone 16 imagini cu spatele

iPhone 16, renderizat în galben, are un singur buton dedicat în locul obișnuitelor butoane de volum separate, ceea ce ar fi o inovație, deoarece designul actual a rămas în mare parte neschimbat din 2010 – în ceea ce privește acest buton. Deasupra butonului de control al volumului, există un buton capacitiv Action pe toate cele trei versiuni.

iPhone 16 render lateral

Pe telefoanele roz și negru, designul camerei foto este mai asemănător cu cel cu care v-ați obișnuit, cu fiecare lentilă găzduită într-un inel metalic. Dispozitivul negru are chiar și un buton de captură sub butonul de alimentare. Potrivit unor rapoarte anterioare, butonul este numit “Project Nova” în cercurile interne ale Apple.

iPhone 16 render lateral 2

Butonul va oferi feedback Force Touch și va servi drept buton de declanșare pentru camera foto. Dacă totul este adevărat, toate modelele iPhone 16 vor avea butonul Action. Desigur, ceea ce vedem aici nu trebuie luat ca atare, deoarece ar putea exista mai multe schimbări ale aspectului iPhone 16 până la lansare.

iPhone 16 imagini fata
Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Google Tensor G4, testat pe Geekbench. Ce scoruri a făcut?

Toate modelele iPhone 16 ar putea primi chipset-uri A18 anul viitor

iPhone SE 4, un upgrade major față de iPhone SE 3: are aceeași baterie ca iPhone 14 și un design similariphone

Familia Xiaomi 13 se extinde cu 13T și 13T Pro

Cel mai ieftin Motorola,Moto G Play 2024 este acum disponibil

Un virus periculos se răspândește pe Facebook.

Telefoanele high-end Honor Magic 6 vin în Europa.

Primele imagini cu Galaxy Fit 3. Seria Galaxy Fit a reînviat.

Cybertruck-ul Tesla: Un colos pe roți cu stil minimalist sau un gigant supraevaluat?

Cum arată ID.7 Tourer, primul break 100% electric de la Volkswagen

Iată bateria care garantat nu ia foc.

Mașini zburătoare cu 360 km/h se vor concura între ele anul viitor.