Moto X50 Ultra vrea să-i dea clasă lui Galaxy S24 la capitolul inteligență artificială

Moto X50 Ultra vrea să-i dea clasă lui Galaxy S24 la capitolul inteligență artificială

Motorola nu se lasă mai prejos și vine cu un telefon de top care promite să te uimească. E vorba de Moto X50 Ultra, un telefon cu AI, cum îl numește Motorola.

Motorola a făcut un videoclip, unde arată cât de tare e telefonul lor. E ca și cum ai avea un bolid de Formula 1 în buzunar.

Motorola se ia la trântă cu Samsung, care tot se laudă cu inteligența artificială a telefoanelor lor. Dar Motorola nu ne spune exact ce face telefonul lor cu AI. Probabil că are niște funcții mișto, ca să-ți facă viața mai ușoară. Gen să-ți rezume textele sau să-ți editeze pozele cu AI.

O să vedem și cum arată telefonul, dar nu prea se vede camera, că e neagră. Dar se zvonește că Moto X50 Ultra o să aibă un spate din piele falsă, ca să fie mai șic.

Nu știm încă ce specificații are telefonul, dar sigur o să fie mai bun decât Edge Plus 2023. Mai ales la camera foto, care o să aibă un zoom de senzație. Se pare că în 2024 o să fie la modă camerele periscop, care fac poze de departe.

Moto X50 Ultra o să apară mai întâi în China, dar poate o să ajungă și la noi. Motorola obișnuiește să-și schimbe numele telefoanelor când le vinde în alte țări. Așa că să nu te miri dacă o să-l vezi sub altă denumire.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Google Sub Asediu: Secretele Inteligenței Artificiale Furate de Un Inginer!

Google Photos Spulberă Barierele: Instrumente AI pentru Toți!

Lux și Performanță: Honor Magic6 Ultimate si RSR Edition te așteaptă!

GTA VI, o mare dezamăgire? Ce spune o scurgere de informații controversată.

 iPhone 16 – Schimbări de Design Confirmate de Zvonuri și Scurgeri

Imagini oficiale cu Samsung Galaxy A55, cu o nouă ramă metalică

Redmi 13C, noul „must-have” gadget de la Xiaomi, care tocmai aterizează in Romania.

De ce nu se laudă Samsung cu cea mai tare chestie de la Galaxy S24 Ultra?

Ce trebuie să știi despre MSI Claw, prima consola portabilă de gaming de la MSI.

Actualizarea din noiembrie pentru telefoanele Pixel de la Google aduce soluții pentru multe probleme

Ce mai nou Update de la Google: telefoanele și tabletele Android devin mai mișto ca niciodată

Adio, iTunes! Bun venit, Apple Music, Apple TV și Apple Devices pe Windows!