Topul Titanilor Mid-Range: Smartphone-urile care Dictează Puterea!

Topul Titanilor Mid-Range: Smartphone-urile care Dictează Puterea!

AnTuTu, cunoscută pentru evaluările sale de performanță, ne oferă o privire asupra celor mai puternice smartphone-uri din segmentul mid-range. Iată un rezumat al celor mai recente rezultate pentru luna martie, care ne arată care dispozitive domină piața în China – un barometru pentru tendințele globale.

Pe tronul performanței se află OnePlus Ace 3V, propulsat de noul și puternicul Snapdragon 7+ Gen 3, care a obținut un scor impresionant de 1.466.728 pe AnTuTu. Acesta este urmat îndeaproape de Redmi K70E, echipat cu Dimensity 8300-Ultra, care a înregistrat 1.391.125 puncte. Pe treapta a treia a podiumului se situează Realme GT Neo 5 SE, cu Snapdragon 7+ Gen 2, atingând un scor de 1.156.867.

AnTuTu midrange 2024 march

Completând topul cinci, avem Redmi Note 12 Turbo și Oppo Reno 11, ambele cu chipseturi Dimensity care le conferă o poziție de invidiat în clasament. Lista continuă cu o serie de smartphone-uri echipate cu Dimensity, printre care iQOO Neo7 SE, iQOO Z8 și Redmi Note 12T Pro, iar la coada clasamentului se află Honor cu modelul său echipat cu Snapdragon 7 Gen 3.

Interesant este contrastul dintre primul și ultimul loc al listei, ambele ocupate de dispozitive cu chipseturi Snapdragon 7 Gen, dar cu o diferență de performanță de 75%. Aceasta evidențiază cât de mare poate fi decalajul între diferitele generații de hardware, chiar și în cadrul aceleiași serii de chipseturi, subliniind astfel importanța unei analize atente a specificațiilor atunci când se evaluează puterea reală a unui smartphone.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy M55 apare pe Geekbench cu Snapdragon 7 Gen 1

Bitcoin vs. Apă: De ce Bitcoin este cel mai mare dușman al apei

Cum arată noul In&Out Flip de la Samsung, telefonul care se pliază în două direcții

Ce zici de niște imagini proaspete cu seria Galaxy S24?

Cum ar putea arăta iOS 18 cu o influență de la visionOS

Huawei Vision: o alternativă mai ieftină la Apple Vision Pro?

Mașini zburătoare cu 360 km/h se vor concura între ele anul viitor.

Honor 100 și Honor 100 Pro: Design Neobișnuit, Specificații Extraordinare!

Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere? Sfaturi practice.

Cum s-au schimbat camerele foto de pe telefoane în 25 de ani: un videoclip fascinant.

Samsung Împrospătează Suportul pentru Seria Galaxy S20

Prețurile OnePlus 12 și 12R au fost dezvăluite: cât costă noile telefoane și cu cine se bat.