Microsoft lansează aplicația Copilot cu inteligență artificială pentru Android

Microsoft lansează aplicația Copilot cu inteligență artificială pentru Android

Fără să facă un anunț oficial, Microsoft a lansat aplicația Copilot pentru Android, o aplicație creată de OpenAI care integrează chatbotul GPT-4 și programul de creare de imagini DALL-E 3. Aplicația se poate descărca din Play Store, dar pentru a o folosi este nevoie de un cont Microsoft și de o autentificare. Utilizatorii de iOS nu au încă acces la o versiune dedicată, dar pot folosi asistentul de chat prin Bing, în browser.

Copilot este o aplicație cu inteligență artificială care permite utilizatorilor să pună întrebări, asemănător cu ChatGPT, și să primească ajutor pentru e-mailuri și texte mai lungi. De asemenea, aplicația poate traduce, corecta greșelile de scriere, rezuma documente voluminoase și genera imagini pe diverse teme.

copilot android

Copilot nu este un produs nou, ci o variantă îmbunătățită a sistemului disponibil anterior în Bing, sub numele de Bing Chat. Microsoft a schimbat numele în Copilot, un nume care le este cunoscut multora, deoarece este asociat cu alte produse cu inteligență artificială ale companiei.

Copilot a început ca un asistent de programare GitHub în 2021, apoi a fost extins la Dynamics 365 Copilot, Copilot în Windows, Microsoft Security Copilot și Microsoft 365 Copilot în martie 2023. Acum, Copilot este disponibil și pentru Android, fiind redenumit din Bing Chat.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple poate actualiza dispozitivele iPhone sigilate in cutie.

Ce se ascunde în ochelarii Vision Pro de la Apple – iFixit i-a desfăcut bucățică cu bucățică

OnePlus 12 și alte produse noi se pregătesc de lansarea globală după debutul din China.

Un avion fără geamuri și fără zgomot. Noul avion al NASA care ar putea reforma transportul aerian.

Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro și Buds 5 disponibile în Europa. Vezi prețurile si disponibilitate.

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Watch 2, Watch S3 disponibile in Romania.

Samsung Galaxy S24: Inteligența artificială care te lasă fără bani!

Xiaomi lansează un router wi-fi 7 la preț de chilipir.

Android te lasa să transferi eSIM-uri între telefoanele.

Nothing Phone (2a) sosește pe 5 martie

Xiaomi x Leica Optical Institute: Xiaomi și Leica fac echipă pentru a revoluționa fotografia pe mobil

Galaxy M15: Samsung dezvăluie noul său as din mânecă – Detalii exclusive aici