ChatGPT s-a plictisit de noi și a luat-o razna

ChatGPT s-a plictisit de noi și a luat-o razna

Mashable ne spune că pe Reddit e plin de oameni supărați care zic că ChatGPT s-a lăsat de treabă și a început să facă figuri. Pentru un program, fie că-l numești AI sau model lingvistic mare și tare, asta e cam ciudat, dar dezvoltatorii nu zic că nu ar fi adevărat.

OpenAI a dat un răspuns pe Twitter (X), zicând că nu e vorba de vreo rea-voință, dar că ChatGPT, care are comportamentul cam ciudat, nu a mai fost pus la punct de la sfârșitul lui noiembrie. Au zis și că se ocupă de asta.

Asta a fost cam neclar, unii s-au întrebat ce legătură are lipsa de actualizare cu nebunia modelului – poate că i s-au mâncat fișierele sau ceva de genul ăsta? Compania a explicat apoi că ultima actualizare a fost de vină și că problemele au fost văzute doar puțin câte puțin de către utilizatori – de aia părea că performanța scade încetișor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galuste cu branza – O reteta delicioasa pentru orice masa

Rusia merge din nou pe Lună după 47 de ani

Clătite sărate – rețetă delicioasă

S-a stabilit un record: Nu a fost niciodată atât de cald ca săptămâna trecută

Descoperă Costume de Halloween Unice – Idei Originale pentru Sezonul 2023

Care sunt șansele să îți întâlnești dublura?

Ghicitori pentru copii: cum să te distrezi și să înveți în același timp

Cât de adâncă este oceanul? Câteva lucruri interesante pe care cel mai probabil nu știai.

Cum să alegi cadoul perfect de Crăciun pentru cei dragi: 10 sfaturi practice și creative

Luna dispare de pe cer 

Nu Dacia e cea care se sparge rău, doar că tu nu înțelegi stelele!

Femeia din România care îşi aminteşte vieţile anterioare: Un detaliu i-a ocat pe oamenii de ştiinţă