dublura

Care sunt șansele să îți întâlnești dublura?

Probabil că nimic sau foarte puțin, dar asta i s-a întâmplat recent unui bărbat din Las Vegas, potrivit NYPOST.

În timp ce se afla pe plajă…Sean Douglas Mcardle și-a întâlnit „fratele geamăn” în piscina hotelului Flamingo, potrivit postării bărbatului pe Reddit.

Sean, care înota în apă, a observat brusc că prietenii săi îl arătau cu degetul pe el și pe altcineva în timp ce râdeau și se distrau. Atunci și-a observat dublura nu departe de el și a făcut o fotografie cu el și cu prietenul său.

Lui Sean îi venea greu să creadă că erau aproape identici ca statură și înălțime, dar aveau și părul și trăsăturile feței aproape identice.

Au existat o mulțime de comentarii sub postare, inclusiv unul care sugera un test ADN.

(Postarea nu dezvăluie prea multe, de exemplu cine este Sean, cine este dublura lui etc. Așa că ceea ce este scris acolo, și fotografia în această formă, este greu de acceptat, decât cu rețineri).

Dar ce spune știința?


Problema asemănării este abordată și de știință. Omul de știință spaniol Manel Esteller, care studiază relațiile genetice, a declarat recent pentru New York Times că există un motiv pentru a crede că fiecare persoană din lume are o dublură.

Chiar dacă acești indivizi nu sunt înrudiți între ei. Există atât de mulți oameni pe Pământ în prezent încât „sistemul se repetă”.

Cercetătorul a scris și un articol pe această temă după ce a văzut seria de fotografii de mare succes a fotografului François Brunelle intitulată „Nu sunt o dublură!”.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hrană de calitate pentru pisici active: ce să alegeți și cum să le hrăniți

Cum să prepari ciuperci umplute delicioase acasă. O reteta simpla si gustoasa.

Declasificare OZN-urilor a fost făcută selectiv

Femeia din România care îşi aminteşte vieţile anterioare: Un detaliu i-a ocat pe oamenii de ştiinţă

Analiza Romanului „Ultima Comanda” si Varianta Luneburg

Sufleu delicios cu brânză telemea. O retea simpla.

Sisteme de purtare sau carucioare? Recomandarea mamicilor din Romania.

Europa Trasează Linii Roșii în Lumea Inteligenței Artificiale.

Dulceata din coji de portocale. O reteta foarte simpla.

Incidentul cu OZN-uri la Baza Militară din Brazilia: Analiză și Perspective

Brioșe delicioase cu mure – rețeta simplă și rapidă

Prajitura cu gem de fructe de sezon: o reteta simpla si delicioasa