halloween-google

Tastați Halloween în Google – apoi urmăriți ce se întâmplă

Google a ascuns o chestie amuzantă în motorul de căutare, trebuie doar să căutați cuvântul Halloween in Google.

De obicei, Google comemorează ocazii și sărbători speciale, fie că este vorba de pagina de pornire a motorului de căutare, fie de animații ascunse pe pagina de rezultate. Amintiți-vă, la începutul acestui an, o mică surpriză pentru cei care căutau seria/jocul The Last of Us, dar în martie, Baby Yoda, alias Grogu, a apărut și el în căutare, la timp pentru premiera celui de-al treilea sezon al serialului Star Wars The Mandalorian.

halloween google

Acum, a apărut un lucru festiv, iar ocazia este Halloween, pe 31 octombrie – o căutare a acestuia a scos la iveală fantome de diferite forme și mărimi care zboară de jos în sus

Animația fantomelor se oprește după câteva secunde, dar dacă doriți să continuați, puteți da clic pe mica pictogramă cu fantome din mijloc, în partea de jos a ecranului, pentru a solicita o continuare. De data aceasta nu te poți juca cu micile fantome zburătoare, ele sunt doar pentru spectacol.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cometa Halley se îndreaptă spre Pământ.

Detoxifiere digitală: cum să scapi copilul de dependența de smartphone

Revelațiile proiectelor secrete ale CIA

Avioanele comerciale au depășit viteza sunetului din cauza vântului puternic

Netflix te lasă să te joci GTA gratis pe telefon. Ia-ți acum cele trei jocuri de legendă!

Rețetă delicioasă de cartofi cu piept de pui și cașcaval

Piperul Negru. Pisca, dar vindeca.

Murături asortate în oțet (Mixed Pickles)

Analiza Romanului „Ultima Comanda” si Varianta Luneburg

Opalul – piatra semipretioasa ce „aduna” toate culorile

Elemente constitutive ale vieții descoperite în spațiu.

Anunțul zilei: Vând acest rahat roșu al vărului meu.