Murături asortate în oțet (Mixed Pickles)

Oferta Emag

Murăturile asortate în oțet sunt un aperitiv delicios și sănătos, care poate fi făcut acasă cu ușurință. Această rețetă simplă conține o varietate de legume, inclusiv gogonele mici, castraveți foarte mici, buchetele de conopidă, arpagic, morcovi curățați și tăiați rondele crestate pe margini și ardei galbeni tăiați în suvite.

Alegerea legumelor

Pentru a face aceste murături asortate în oțet, este important să alegeți legume proaspete și sănătoase. Este recomandat să alegeți cantități egale de fiecare legumă, astfel încât să aveți o varietate echilibrată în borcan. De asemenea, asigurați-vă că gogonelele și castraveții sunt foarte mici, altfel tăiați-le în două sau în trei bucăți.

Pregătirea legumelor

Legumele trebuie spălate și lăsate să se scurgă înainte de a fi așezate în borcane de aproximativ 1 ½-2 litri. Într-un recipient separat, diluați otetul cu apă. Pentru fiecare litru de otet, adăugați un litru de apă și 30 de grame de sare, o lingură de zahăr și câteva boabe de piper. Acest amestec trebuie încălzit până când otetul clocotește.

Adăugarea amestecului de oțet

Când amestecul de oțet este gata, turnați-l în borcanele pregătite și închideți-le imediat. Este important să se toarne oțetul fierbinte peste legumele din borcan, astfel încât să fie bine pătruns în fiecare legumă. După ce s-au răcit, borcanele pot fi depozitate într-un loc răcoros și întunecat. Aceste murături vor fi gata de consum în aproximativ două săptămâni.

Beneficiile murăturilor asortate în oțet

Murăturile asortate în oțet sunt o gustare sănătoasă și plină de vitamine și minerale. Acestea sunt bogate în fibre, ceea ce ajută la menținerea sănătății intestinale și la prevenirea constipației. De asemenea, conțin vitamina C și alte antioxidanți care ajută la întărirea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva bolilor.

Concluzie

Murăturile asortate în oțet sunt o modalitate delicioasă și sănătoasă de a adăuga mai multe legume în dieta ta. Această rețetă simplă poate fi făcută acasă cu

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Text Invitatii nunta.Tot ce trebuie sa stiti despre invitatia de nunta

O bacterie care mănâncă metan ar putea încetini încălzirea globală

Pericolul muscaturii de capusa: concluzii și prevenire