Noul model Dacia Duster 2024  intră în linie dreaptă pentru producție.

Noul model Dacia Duster 2024  intră în linie dreaptă pentru producție.

Dacia Duster 2024, SUV-ul de succes al mărcii românești, se pregătește să intre în producție la Mioveni în curând. Acesta va fi urmat de Bigster, un model mai mare și mai sofisticat, care va debuta în 2025. Așa a anunțat Mihai Bordeanu, directorul general Dacia Romania.

Oferta Emag

Ce ne ocupă timpul în aceste zile? Ei bine, suntem aproape să primim undă verde pentru fabricarea noii generații Duster la Mioveni. Și asta e o veste extraordinară. Vorbind de cel mai popular SUV din Europa pe segmentul retail, în ultimii 6 ani. Este un prilej de mândrie pentru toți cei implicați în platforma de la Mioveni, în Centrul de Tehnologie de la Titu, în Centrul de Excelență de Design din București.

Mihai Bordeanu

 Bigster va aparține segmentului C, fiind un frate mai mare pentru Duster. El există deja sub formă de prototip, fiind găzduit de Centrul de Design, urmând să ajungă și la Centrul Tehnic de la Titu. Adică există o variantă de testare, neterminată.

Duster este vedeta gamei Dacia și are nevoie de o îmbunătățire majoră pentru a face față concurenței.

UPDATE 1: Noul model de Dacia Duster 2024 a fost filmat in trafic

UPDATE 2: Noi poze despre Dacia Duster 3 2024 scurse:

2024 Renault Duster Leaked Rear
2024 Renault Duster Leaked Side
2024 Renault Duster Leaked Steering

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tartă cu prune: rețetă delicioasă și ușor de făcut

Cine a inventat zodiacul și care e diferența intre zodiac si horoscop?

Reteta la Supa Tarator.