Vrei să vezi cum e să cazi din spațiu? O firmă de explorare spațială a filmat totul

Vrei să vezi cum e să cazi din spațiu? O firmă de explorare spațială a filmat totul

O firmă care se ocupă de spațiu numit Varda a pus pe YouTube un videoclip de senzație. În el se vede cum capsula lor spațială W-1 vine de sus, din spațiu, jos, pe Pământ – și totul e filmat dinăuntru.

Videoclipul, care are cam 6 minute, e plin de imagini tari, cum ar fi aerul care se aprinde și devine plasmă când capsula coboară cu o viteză de nu mai puțin de 32.000 km/h. Noroc că are un scut termic care o ferește de flăcări – și așa camera a putut să prindă totul.

Capsula aducea niște cristale care se folosesc la un medicament antiviral, și care au fost făcute în spațiu, unde nu e gravitație. Acolo, cristalele cresc frumos și uniform, spre deosebire de aici, pe Pământ.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este Dexametazona?

Painea cea de toate zilele

Budinca de casa cu paste, smantana si sirop de artar

Exoplaneta HD189733b, descoperită în anul 2005

Sindromul Stockholm

YouTube și TikTok, drogurile preferate ale adolescenților Americani.

Prajitura cu nuci – Reteta delicioasa si usor de preparat

Acei mari regi și poreclele lor rușinoase 

Ne confruntăm cu luni întregi fără internet, dacă se întâmplă acest lucru!

Plăcintă cu ciocolată: o rețetă delicioasă

Aitana Lopez, modelul de fitness care nu există, dar face bani grei pe Instagram

Care este rolul uleiului pentru motor? Afla raspunsul in articol.