Afirmație șocantă Sonde spațiale extraterestre ar fi aterizat pe Pământ, potrivit directorului Pentagonului

Afirmație șocantă: Sonde spațiale extraterestre ar fi aterizat pe Pământ, potrivit directorului Pentagonului

O nouă explicație șocantă pentru apariția unor vehicule aeriene extraterestre deasupra Americii a fost făcută publică de către directorul responsabil al Pentagonului.

Oferta Emag

Departamentul american al Apărării investighează posibilitatea ca obiectele, care sfidează legile fizicii, să fie „sonde” de la o „navă-mamă” extraterestră, relatează Politico.

Directorul Pentagonului însărcinat cu investigațiile militare privind fenomenele aeriene misterioase și inexplicabile a fost coautorul unei lucrări științifice care contrar ipotezelor anterioare, nu consideră că observațiile sunt de origine terestră.

Sean Kirkpatrick, de la Pentagon, este coautor al lucrării, alături de Avi Loeb, profesor la Harvard.

Aceștia consideră că obiectele recente ar putea fi, de fapt, sonde extraterestre de pe o navă-mamă trimisă pentru a studia Pământul.

În lucrarea de cinci pagini, ei abordează, de asemenea, întrebarea ce metode de propulsie ar fi putut folosi fenomenele observate.

Politico notează că participarea lui Kirkpatrick la lucrarea academică arată că Pentagonul este deschis la dezbateri științifice despre originile OZN-urilor.

Acesta este un semnal important pentru lumea științifică

au declarat experții.

Lucrarea explică faptul că obiectele interstelare, cum ar fi corpul ceresc „Oumuamua”, în formă de trabuc, pe care oamenii de știință l-au detectat în 2017, ar putea fi de fapt o navă spațială mamă.

Zburând prin sistemul solar, aceasta ar fi putut „elibera o serie de sonde mici în apropierea Pământului„.

Articolul științific compară sondele cu „semințe de păpădie”, care pot fi separate de nava spațială care le transportă de atracția gravitațională a Soarelui.

Studiul examinează fizica modului în care navele spațiale mici ar putea trece prin atmosfera Pământului până la suprafață, unde ar putea fi detectate de oameni.

Studiul notează că „sondele” ar putea folosi lumina stelară pentru a-și „reîncărca bateriile” și apa de pe Pământ drept combustibil.

Studiul analizează, de asemenea, motivul pentru care extratereștrii ar trimite sonde de explorare pe Pământ.

Prin analogie cu semințele de păpădie, sondele s-ar putea reproduce

scriu autorii.

„La fel ca semințele biologice, ele ar putea folosi materii prime de la suprafața planetei ca nutrienți pentru autopropagare sau pur și simplu pentru explorare științifică”.

Cu toate acestea, autorii recunosc că nu sunt siguri că există nave spațiale extraterestre funcționale în apropierea Pământului.

Dar această posibilitate este explorată de mai multe grupuri de cercetare. Unul dintre acestea este Proiectul Galileo, un proiect de cercetare științifică finanțat privat de profesorul Loeb, care este dedicat căutării OZN-urilor.

Un alt grup cu obiective similare are sediul la Pentagon.

Acesta a fost creat de Congres pentru a servi drept punct central pentru o investigație la nivel guvernamental a sutelor de apariții de „fenomene aeriene neidentificate”.

În special, sunt investigate rapoartele conform cărora obiectele au efectuat manevre extraordinare.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prajitura cu nuci – Reteta delicioasa si usor de preparat

Ce se află în spatele Mumiilor unui Mic Extraterestru din Atacama?

Cum să stai pe gratis 575 zile într-un Airbnb de lux ca o șmecheră