Samsung Galaxy S24 dezvăluită înainte de lansare: Iată ce știm despre ea.

Samsung Galaxy S24 dezvăluită înainte de lansare: Iată ce știm despre ea.

Samsung obișnuiește să lanseze seria Galaxy S la începutul fiecărui an, de obicei în ianuarie sau februarie. Anul acesta nu pare să fie o excepție, deoarece mai multe surse credibile susțin că Samsung va dezvălui telefoanele Galaxy S24 pe 17 ianuarie. Acest lucru ar însemna că Samsung ar devansa concurența, care de obicei își prezintă flagship-urile la Mobile World Congress, care are loc în februarie sau martie.

galaxy s24 leak

Dar cum arată telefoanele Galaxy S24? Ei bine, avem deja câteva imagini scurse care ne arată designul celor trei modele: Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. După cum puteți vedea, Samsung nu a schimbat prea mult aspectul exterior al telefoanelor, păstrând un ecran perforat în centru, o ramă metalică și un modul de cameră proeminent pe spate. Totuși, există câteva diferențe notabile față de seria Galaxy S23:

 • Telefoanele Galaxy S24 și S24+ au acum un ecran complet plat, fără margini curbate, ceea ce ar putea fi o veste bună pentru cei care nu sunt fani ai ecranelor edge.
 • Telefoanele Galaxy S24 Ultra au o ramă din titan, care le conferă un aspect mai premium și o rezistență mai mare la zgârieturi și lovituri.
 • Telefoanele Galaxy S24 vin în patru culori diferite, care au și denumiri diferite în funcție de model. Pentru Galaxy S24 și S24+, culorile sunt: Onyx Black (negru onix), Marble Grey (gri marmură), Cobalt Violet (violet cobalt) și Amber Yellow (galben chihlimbar). Pentru Galaxy S24 Ultra, culorile sunt: Titanium Black (negru titan), Titanium Grey (gri titan), Titanium Violet (violet titan) și Titanium Yellow (galben titan).
galaxy s24 ultra leak

Samsung Galaxy S24: ce specificații au și ce noutăți aduc?

galaxy s24 specs leak

Samsung nu se mulțumește doar să își îmbunătățească designul telefoanelor, ci și să le doteze cu cele mai performante componente și funcții. Seria Galaxy S24 se anunță a fi una dintre cele mai avansate de pe piață, datorită următoarelor specificații și noutăți:

 • Procesorul este inima oricărui smartphone, iar Samsung a ales să folosească două variante diferite pentru seria Galaxy S24. Modelul de bază, Galaxy S24, va avea un procesor Exynos 2400, produs de Samsung, care promite o viteză și o eficiență sporite față de generațiile anterioare. Modelele mai mari, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra, vor avea un procesor Snapdragon 8 Gen 3, produs de Qualcomm, care este considerat cel mai puternic chipset de pe piață, capabil să ruleze orice aplicație sau joc fără probleme.
 • Memoria RAM și spațiul de stocare sunt alte două aspecte importante pentru performanța și experiența unui smartphone. Samsung nu dezamăgește nici aici, oferind 8 GB de RAM pentru toate modelele Galaxy S24 și trei opțiuni de stocare: 128 GB, 256 GB și 512 GB. Nu se știe încă dacă telefoanele vor avea și un slot pentru card microSD, dar sperăm să nu renunțe la această facilitate utilă.
 • Ecranul este elementul care ne atrage cel mai mult atenția la un smartphone, iar Samsung este renumit pentru calitatea și frumusețea ecranelor sale. Seria Galaxy S24 nu face excepție, având ecrane de tip Dynamic AMOLED 2X, care oferă culori vii, contrast ridicat și o claritate impresionantă. Dimensiunile ecranelor sunt de 6.1 inch pentru Galaxy S24, 6.5 inch pentru Galaxy S24+ și 6.8 inch pentru Galaxy S24 Ultra. Toate ecranele au o rezoluție de 1440 x 3200 pixeli și o rată de refresh de 120 Hz, care asigură o fluiditate și o reactivitate excelentă.
 • Camera foto este un alt punct forte al seriei Galaxy S24, care vine cu un sistem de camere îmbunătățit față de seria Galaxy S23. Camera principală are o rezoluție de 50 MP pentru Galaxy S24 și S24+ și de 200 MP pentru Galaxy S24 Ultra, ceea ce permite capturarea unor imagini detaliate și clare, chiar și în condiții de lumină slabă. 
 • Camera secundară este una telefoto, care oferă un zoom optic de 3x pentru Galaxy S24 și S24+ și de 5x pentru Galaxy S24 Ultra, ceea ce permite realizarea unor fotografii la distanță fără pierdere de calitate. Camera terțiară este una ultra-wide, care are o rezoluție de 12 MP pentru toate modelele și permite capturarea unui câmp vizual mai larg, ideal pentru peisaje sau grupuri mari de persoane. 
 • Camera frontală are o rezoluție de 12 MP pentru toate modelele și permite realizarea unor selfie-uri de calitate, dar și a unor apeluri video clare și stabile.
 • Bateria este un aspect esențial pentru orice smartphone, mai ales pentru unul atât de performant ca seria Galaxy S24. Samsung a ales să folosească baterii de capacitate mare pentru toate modelele, care ar trebui să ofere o autonomie de cel puțin o zi întreagă de utilizare intensă. Bateria are o capacitate de 4000 mAh pentru Galaxy S24, de 4900 mAh pentru Galaxy S24+ și de 5000 mAh pentru Galaxy S24 Ultra. În plus, telefoanele suportă și încărcarea rapidă, wireless și inversă, care permit reumplerea bateriei într-un timp scurt sau împărtășirea energiei cu alte dispozitive compatibile.
 • Inteligența artificială este domeniul în care Samsung vrea să se diferențieze de concurență, folosind tehnologii avansate pentru a îmbunătăți funcțiile și experiența utilizatorilor. 
 • Seria Galaxy S24 va beneficia de capacități AI îmbunătățite, care vor permite realizarea unor lucruri precum traducerea în timp real în cadrul programelor de chat, editarea și îmbunătățirea inteligentă a imaginilor, recunoașterea facială și vocală, optimizarea performanței și a consumului de energie, personalizarea interfeței și a setărilor în funcție de preferințele și obiceiurile utilizatorilor și multe altele.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lansarea iminentă a Dimensity 9300+ și a telefonului vivo X100s în mai

Imagini scăpate cu privire la seria Google Pixel 9

Microsoft își îmbunătățește Copilot, asistentul AI care îți face imagini spectaculoase.

Android 14 și One UI 6 au sosit pe mai multe telefoane Galaxy: Descoperă ce îmbunătățiri și funcții noi au adus

Samsung Z Fold 6: Când Inovația Foto Stă pe Loc

Ce este un multicooker:Ce poți face cu ea si ce avantaje are?

Galaxy A25 5G, un telefon ieftin și bun cu design de top. când se lansează și cât costă

Dezvăluiri Picante: Google Pixel 8a Promite Performanță și Stil!

Xbox ne pregătește surprize mari: o consolă nou-nouță, un controller de ultimă generație și o consolă portabilă

Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Xiaomi 14, telefonul care face furori: 1,5 milioane de unități vândute în doar 10 zile

Cum îți face Disney+ reclame personalizate cu ajutorul inteligenței artificiale