Eleganță și Putere Redmi Lansează Dispozitivele Turbo 3 și Pad Pro!

Redmi Lansează Dispozitivele Turbo 3 și Pad Pro!

Salutare, pasionaților de gadgeturi! Redmi, marca energică a Xiaomi, tocmai a lansat o serie nouă și captivantă denumită Turbo, care promite să aducă performanța caracteristică la un preț care nu-ți golește buzunarele. Vedeta seriei? Nimeni altul decât Turbo 3, pregătit să debuteze miercuri, 10 aprilie, alături de eleganta tabletă Redmi Pad Pro.

Am prins câteva detalii fierbinți din campania teaser a Redmi, care ne-a oferit un avantpremieră la unele dintre caracteristicile impresionante ale Turbo 3. În inima sa bate un chipset Snapdragon 8s Gen 3, gata să-ți turbochargeze ziua.

Redmi turbo 3

În funcție de modelul ales, te poți lăuda cu până la 16 GB de RAM și un terabyte generos de stocare, toate răcite eficient de un sistem de răcire de ultimă generație.

Turbo 3 se anunță a fi un campion al ușurinței, cu un profil super-subțire de doar 8 mm și o greutate de numai 179 de grame. Ecranul său promite o rezoluție care depășește 1080p, cu margini înguste și muchii drepte.

La spate, telefonul se laudă cu două camere capabile să captureze imagini de invidiat, în timp ce partea frontală adăpostește o cameră selfie discretă într-un decupaj elegant.

Cât despre tabletă, Redmi Pad Pro se afișează mândră cu un stylus și o carcasă ce include tastatură. Conform surselor oficiale, ne putem aștepta la un ecran generos de 12,1 inci cu rezoluție 2,5K și o baterie robustă de 10.000 mAh.

Redmi pad pro

Prezentarea va avea loc miercuri, la ora locală 19:00. Redmi Turbo 3 va ajunge pe piețele internaționale sub numele de Poco F6. În ceea ce privește viitorul tabletei Redmi Pad Pro în afara granițelor Chinei, rămâne deocamdată un mister.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

La revedere, modul Avion!

Specificațiile principale ale Oppo Reno 10 Pro+ au fost scurse

Ceapa 5G: cum a devenit o legumă mai bună și mai ecologică cu ajutorul inteligenței artificiale!

Gemini, noul nume al lui Google Bard, vine cu o aplicație proprie

Microsoft pregătește jocuri Xbox doar pentru PS5 și Switch!

Jocuri Xbox pe TV, fără consolă! Cum funcționează serviciul cloud exclusiv al televizoarelor Samsung

Spotify Schimbă Jocul: Noi Tarife la Orizont!

Galaxy Z Fold 6 va fi cel mai subțire telefon pliabil de la Samsung

A sosit o actualizare utilă pentru Chrome

Urmatorul telefon mobil va fi implantat în urechile noastre, iar corpul nostru va fi incarcatorul, potrivit tatălui radiotelefonului

Cele mai bune baterii pentru panouri fotovoltaice

Sfaturi pentru cumpărarea de televizoare – sistem de sunet: ce face ca un televizor să sune bine? La ce trebuie să ne uităm?