Honor pregătește seria Magic6, primele imagini live au apărut pe internet

Honor pregătește seria Magic6, primele imagini live au apărut pe internet

Honor lucrează la noua sa gamă de telefoane de top, Magic6, și a oferit o primă privire asupra unuia dintre modele, Magic6 Pro. O imagine postată pe Weibo de un utilizator arată că telefonul va avea un design similar cu Magic5 Pro.

Telefonul are trei camere foto, așezate într-un triunghi, cu o cameră periscop sus și inscripția “100x zoom” alături. Utilizatorul a postat și o randare care arată mai clar cum arată spatele telefonului.

honor magic 6 pro live foto si randare

Imaginea este total diferită de o altă randare apărută anterior, ceea ce ridică semne de întrebare despre autenticitatea acesteia sau despre identitatea telefonului. Noile imagini sugerează că Honor nu va schimba prea mult designul și se va concentra pe îmbunătățirea performanței camerei și a procesorului, care ar fi noul Snapdragon 8 Gen 3.

În ceea ce privește camera, un raport afirmă că Honor va utiliza noul senzor OV50K de la OmniVision. Honor a anunțat că va lansa un telefon Porsche Design în ianuarie 2024, ceea ce indică faptul că atunci ar putea fi prezentată și seria Magic6.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gemini: Google a creat o inteligență artificială care le face pe Chat GPT să pară o jucărie.

Honor Magic 6 ar putea veni cu o cameră de 1 inch.

Windows se pregătește pentru era PC-urilor cu inteligență artificială

Samsung Galaxy S24 Ultra se arată pe afișe în Brazilia și e uimitor

Google Messages te ajută să elimini zgomotul din mesajele vocale. Află cum să folosești funcția nouă

Galaxy Z Fold6 și inovația sa cu rama de titan

 HyperOS, noul sistem de operare de la Xiaomi, pleacă într-o aventură Globală.

iPhone 15 Pro: nu încercați asta acasă!

Microsoft pregătește jocuri Xbox doar pentru PS5 și Switch!

Samsung Galaxy A15, un telefon nou și accesibil care va beneficia de cinci ani de actualizări.

Cum să îți împarți parolele cu familia ta cu Google.

iPhone 13 și 14 primesc un cadou de la Moș Crăciun: încărcarea wireless Qi2