BOE va produce ecranul iPhone SE 4. Detalii in articol.

BOE va produce ecranul iPhone SE 4. Detalii in articol.

Într-o mișcare surprinzătoare, se pare că BOE va prelua frâiele în producția ecranelor pentru următoarea iterație a iPhone SE, marcând o schimbare de la furnizorii tradiționali. Deși seria iPhone SE nu a primit actualizări recente, se anunță că noua versiune va renunța la ecranele LCD în favoarea tehnologiei OLED.

Viitorul iPhone SE 4, presupunând că acesta va fi numele său, este așteptat să fie dotat cu un ecran OLED de 6,1 inci. Gigantul tehnologic chinez BOE ar putea fi nu doar principalul, ci și unicul producător al acestor ecrane noi. Samsung, anterior un jucător major în acest domeniu, pare să se retragă din cursă, posibil din cauza incapacității de a ajunge la un acord financiar cu Apple.

Un raport recent scoate la iveală că, în timp ce un panou OLED de 6,1 inci de la Samsung ar costa 30 de dolari, Apple a fost dispusă să plătească doar 25 de dolari per unitate. Se așteaptă ca producătorii chinezi să ofere un preț și mai competitiv, ceea ce face ca BOE să fie favoritul în obținerea contractului cu Apple.

Cu Samsung acum în afara ecuației, BOE și Tianma sunt principalii candidați rămași. Totuși, surse apropiate situației sugerează că BOE ar putea fi desemnat să primească întreaga comandă pentru ecranele iPhone SE 4. Se crede că Samsung nu a fost niciodată pe deplin angajat în negocierile cu Apple, având în vedere marja de profit redusă, iar cererea Apple pentru un preț și mai mic a dus la încheierea discuțiilor.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Video cu prototipul Samsung Galaxy Z Fold 6

Redmi Watch 4 Lansat Oficial: Ceasul inteligent cu HyperOS, carcasă metalică, GPS și ecran AMOLED

Cum se comportă MediaTek Dimensity 9300 la o sarcină intensă

Top 10 îmbunătățiri ascunse în Galaxy S24.

Ce se știe despre Honor Magic 6 Pro, următorul monstru de performanță

Un concurent serios pentru ChatGPT, Bard și Dall-E: Samsung prezintă modelul de inteligență artificială „Gauss” care generează text, scrie cod și creează imagini

Xbox și Hisense: Parteneriatul care Revoluționează Gaming-ul pe Televizoare!

Xiaomi SU7, dezvăluie un design interior cu surprize plăcute

De ce să îți actualizezi Windows cât mai repede posibil

Xiaomi îți aduce Redmi Note 13 Pro și Pro+ în Europa! Vezi cât costă și ce pot face!

Huawei BE3 Pro: primul router Wi-Fi 7 al companiei, cu viteze uluitoare și preț accesibil

Qualcomm a lansat Snapdragon 7 Gen 3, un chipset de gamă medie care vă va uimi cu viteza, grafica și conectivitatea sa