Aceste inovații pot fi atribuite modelelor iPhone 15 Pro

Aceste inovații pot fi atribuite modelelor iPhone 15 Pro

Dacă nu ai fost uimit de iPhone 14, dacă ai crezut că mai era loc de inovație, Mark Gurman are o veste bună pentru tine. Jurnalistul de la Bloomberg înțelege că vor exista câteva inovații cu adevărat notabile în modelele iPhone 15 față de generațiile anterioare.

Inutil să mai spunem că adevăratele inovații, cele mai bune caracteristici, vor fi păstrate pentru modelele Pro, care vor fi dotate cu ecrane realizate cu tehnologia LIPO. Nu vă vom plictisi cu jargonul tehnologic, dar pentru noi, noul panou reduce marginile din jurul ecranului la 1,5 mm, față de 2,2 mm pe iPhone 14 Pro. Tehnologia nu este cu totul nouă, ea este folosită încă de la smartwatch-urile Apple Watch Series 7, iar acum este introdusă pe iPhone Pro și, ulterior, pe iPad Pro.

Panoul de sticlă al iPhone 15 Pro a fost prezentat anterior într-un videoclip care a fost postat online în luna martie, iar leaker-ul Ice Universe are machete cu modul în care vor arăta ecranele noilor dispozitive. Vestea bună este că iPhone 15 de bază și iPhone 15 Plus, mai mare, vor primi Dynamic Island, dar nu și ecranul ProMotion de 120 Hz, care este, ca să o spunem mai politicos, patetic pentru un dispozitiv la acest nivel de preț.

De asemenea, exclusivă pentru modelele Pro, o altă schimbare importantă este trecerea la o ramă din titan turnat, ceea ce este bine pentru că este mai rezistentă și mai ușoară decât finisajul din oțel inoxidabil care a fost folosit de la iPhone X încoace. De asemenea, modelele Pro vor primi camera mai bună și mai interesantă, dar modulul periscop cu zoom optic 6x va fi disponibil doar pe Pro Max.

În interiorul dispozitivelor iPhone 15 Pro se va afla procesorul Apple A17, un procesor de 3 nanometri realizat în atelierele TSMC. Modelul de bază și ediția Plus vor fi, de asemenea, copii vitregi din acest punct de vedere, cu un chipset A16 care se va ocupa de calcul, chipset-ul în sine fiind încă suficient de puternic, dar tot un chip de anul trecut.

Un jurnalist de la Bloomberg consideră că seria iPhone 15 va prelua noul design al șasiului de la iPhone 14, ceea ce va face ca toate telefoanele Apple viitoare să fie mai ușor de reparat. O altă veste excelentă este că toate telefoanele iPhone 15 vor fi echipate cu porturi USB-C.

Niciuna dintre caracteristicile menționate mai sus nu este revoluționară, Apple va continua să le taxeze. iPhone 15 Pro Max va costa cu 200 de dolari mai mult decât versiunea sa actuală, iar single 15 Pro va costa cu 100 de dolari mai mult, potrivit lui Mark Gurman. O creștere frumoasă a prețului, să sperăm că măcar colegul jurnalist nu are dreptate în această privință.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galaxy S23 Ultra va primi în curând câteva funcții de inteligență artificială de la Galaxy S24

Microsoft anunță oficial lansarea Copilot pentru Windows 10!

Gmail a introdus un nou filtru pentru a combate spam-ul

Samsung Galaxy S24 dezvăluită înainte de lansare: Iată ce știm despre ea.

De ce Apple nu se grăbește să lanseze un iPhone pliabil?

Cum funcționează AirTag-ul si cum se configurează? Ghidul complet

PlayStation 5 Pro: Detalii exclusive despre viitoarea consolă de la Sony, care va depăși Xbox Series X

Noua funcție uimitoare de pe WhatsApp care îți va da gata mintea: Meta AI

WhatsApp nu mai e prieten cu Drive: cum să îți faci backup la mesajele tale fără să îți pierzi spațiul

Au fost dezvăluite specificațiile camerei Xiaomi 14 Ultra. Iată la ce ne putem aștepta.

iPad Air, iPad Pro și MacBook Air: Ce surprize ne pregătește Apple în primăvară.

Cum arată Samsung Galaxy A35. Primele randări.