Iată ce se întâmplă când o mașină care se conduce singură este prinsă în traficul infernal din India

Iată ce se întâmplă când o mașină care se conduce singură este prinsă în traficul infernal din India

În inima aglomerării urbane din Bhopal, India, unde regulile de circulație sunt mai degrabă sugestii decât legi, un startup inovator pe nume Swaayatt Robots a găsit o oportunitate de aur. Sanjeev Sharm, unul dintre fondatori, a împărtășit cu IEEE Spectrum viziunea lor: dacă un vehicul autonom poate naviga prin acest labirint caotic, atunci poate supraviețui în orice mediu urban de pe glob.

Chiar dacă nu avem la dispoziție date concrete despre incidentele SUV-ului dotat cu lidar și senzori diversi, un clip pe YouTube (care pare să fie ușor editat pentru viteză) demonstrează cu brio cum se încurcă și se descurcă mașina inteligentă printre capcanele traficului indian, fără ca șoferul de rezervă să pună mâna pe volan.

Clipul ne dezvăluie secretul succesului: mașina autonomă a adoptat flexibilitatea unui șofer local, respectând regulile de circulație cu aceeași lejeritate. Compania afirmă că singura regulă de fier a fost respectarea circulației pe partea stângă, conform legilor indiene – restul, e pur și simplu arta adaptării. Așadar, iată cum tehnologia și instinctul uman se întâlnesc într-un dans sincron pe străzile din Bhopal.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum funcționează un GPS: Ghid complet pentru înțelegerea sistemului de poziționare globală

 iPhone 17 pro max o să aibă o cameră telephoto de zile mari. 48 de megapixeli.

Huawei Pocket 2, surprins în imagini. Cum arată telefonul flip al chinezilor?

Ghidul cumpărătorului iPhone 14 Pro vs. iPhone 15 Pro: Peste 30 de upgrade-uri comparate

Redmi Watch 4: Detalii cu specificatii si pret.

AGI și Q-Star: vis sau coșmar? Ce spune Microsoft despre inteligența artificială super-inteligentă

Xiaomi 14 Pro: posibil să nu fie lansat pe plan internațional

Aflați care sunt cele mai comune funcții ale frigiderului și congelatorului!

Cum să profiți de un an gratuit de servicii prin satelit cu iPhone 14

Google îți oferă cheia magică pentru conturile tale online. Titan Security Key cu suport Passkey, gadget-ul care te face să uiți de parole pentru totdeauna

Utilizatorii Galaxy S23, Atenție! Actualizarea Care Vă Poate Lăsa Fără Telefon!

Seria Samsung Galaxy S24 vine cu un display mai sensibil la atingere