Funcția de voce ChatGPT este acum disponibilă pentru toți utilizatorii. Iată cum se utilizează

Funcția de voce ChatGPT este acum disponibilă pentru toți utilizatorii. Iată cum se utilizează

Funcția vocală ChatGPT a OpenAI permite utilizatorilor să interacționeze cu AI folosind cinci voci diferite, create cu ajutorul unor actori vocali profesioniști.

Pe fondul dramei continue privind controlul asupra OpenAI, startup-ul AI a anunțat că noua funcție vocală ChatGPT este acum disponibilă pentru toți utilizatorii. Funcția vocală a fost lansată pentru utilizatorii plătiți în septembrie, iar acum este extinsă pentru utilizatorii gratuiți.

Într-o postare pe X, OpenAI a scris: „ChatGPT cu voce este acum disponibil pentru toți utilizatorii gratuiți. Descărcați aplicația pe telefon și atingeți pictograma căștilor pentru a începe o conversație.”

Interesant, fostul președinte al OpenAI, Greg Brockman, a comentat, de asemenea, cea mai recentă actualizare a ChatGPT, menționând că aceasta „schimbă total experiența ChatGPT”. Răspunzând la postarea lui OpenAI pe X, Brockman a scris: „ChatGPT Voice a fost lansat pentru toți utilizatorii gratuiți. Încercați-o – schimbă total experiența ChatGPT:”

Brockman demisionase de la OpenAI după ce a fost înlăturat din funcția de președinte și demiterea directorului general Sam Altman. Cu toate acestea, presiunea asupra consiliului de administrație pentru a reveni asupra deciziei sale a crescut, mai întâi din partea investitorilor, iar acum din partea angajaților OpenAI, dintre care cei mai mulți au amenințat că vor părăsi compania dacă Altman nu va fi repus în funcție și dacă consiliul de administrație nu va demisiona.

Interesant este faptul că angajații OpenAI au lăsat, de asemenea, indicii în videoclipul de anunț cu privire la disputele în curs de desfășurare cu privire la reinstalarea lui Sam Altman. În videoclip, un angajat al OpenAI poate fi văzut întrebând pe ChatGPT câte pizza ar trebui comandate pentru a hrăni 778 de angajați, aproximativ același număr de persoane de la OpenAI, dintre care peste 700 au cerut demisia consiliului de administrație.

Ce este funcția vocală ChatGPT?


Într-o postare pe blog din septembrie, OpenAI a dezvăluit că ChatGPT va putea acum să interacționeze cu utilizatorii profitând de cinci voci diferite care pot fi selectate în funcție de preferințele utilizatorilor. OpenAI a precizat că a apelat la ajutorul unor actori vocali profesioniști pentru a crea fiecare voce, folosind în același timp sistemul de recunoaștere vocală Whisper, proprietatea companiei, pentru a transcrie cuvintele rostite în text.

Noile capacități vocale ale ChatGPT sunt alimentate de un nou model text-to-speech despre care OpenAI susține că este capabil să genereze un sunet asemănător cu cel uman doar din text și câteva secunde de mostre de vorbire, deschizând ușa către multe „aplicații creative și axate pe accesibilitate”.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vivo G2: un telefon ieftin și bun, dar numai pentru chinezi

Încărcarea rapidă îți face praf bateria telefonului? Află aici adevărul

Cum să alegi cel mai bun router Wifi. Sfaturi si recomandari.

Google Chrome are o problemă gravă și trebuie să o rezolvi acum

Ce este Wi-Fi 7? Va aduce o nouă eră de streaming? Ghid Complet.

Android 14 și Wear OS 5: ce ne așteaptă la ceasurile inteligente din 2024

iPhone 13 și 14 primesc un cadou de la Moș Crăciun: încărcarea wireless Qi2

Au găsit niște comori în timp ce făceau curat: două dintre primele PC-uri din lume.

Samsung ajută sute de milioane de oameni să își găsească dispozitivele dispărute

Qualcomm a lansat Snapdragon 7 Gen 3, un chipset de gamă medie care vă va uimi cu viteza, grafica și conectivitatea sa

Apple Vision Pro, fără YouTube și Spotify.

Phone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max: primele imagini randate ale noilor smartphone-uri Apple