Ce s-ar fi putut întâmpla CEO-ul ChatGPT concediat în mod neașteptat Nu a fost complet sincer

Ce s-ar fi putut întâmpla? CEO-ul ChatGPT concediat în mod neașteptat: „Nu a fost complet sincer”

OpenAI, compania din spatele ChatGPT, a făcut un anunț surprinzător vineri: Sam Altman nu mai conduce organizația. În locul său, a fost numită o persoană provizorie.

Vineri, 17 noiembrie, OpenAI a postat pe pagina sa web un comunicat prin care îi anunță pe utilizatori că Sam Altman, directorul executiv al organizației, a fost schimbat. Altman nu doar că și-a pierdut funcția, dar a renunțat și la locul său în consiliul de administrație.

Motivul schimbării a fost dezvăluit de organizație în comunicat:

Consiliul de administrație a hotărât să îl demite pe Altman după o evaluare a consiliului, care a constatat că directorul executiv nu a fost sincer în totalitate în relația sa cu consiliul, afectând astfel activitatea acestuia

se menționează în comunicatul OpenAI.

Într-o postare pe X, fost Twitter, la scurt timp după anunț, Altman a spus că „îi place să lucreze cu oameni atât de talentați” și că conducerea companiei a fost „transformatoare pentru mine personal”.

Conform comunicatului, Mira Murati, care a deținut poziția de director de tehnologie al organizației, va prelua temporar rolul de director executiv. De fapt, Murati era văzută anterior ca “inima” a organizației, în timp ce Altman era mai mult fața organizației. Femeia de 35 de ani a fost, de asemenea, liderul echipei care a creat ChatGPT, pe lângă rolul său de director. Organizația a subliniat că are încredere că Murati se va descurca singură.

Organizația nu a anunțat doar plecarea lui Altman, ci și că Greg Brockman a renunțat la funcția de președinte al consiliului de administrație, dar, spre deosebire de fostul director executiv, acesta va rămâne în cadrul organizației și va lucra acum sub conducerea noului director executiv.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A murit Burt Bacharach, celebrul compozitor al hiturilor „My Head” „I Say A Little Prayer” premiat cu Oscar.

Google Pixel 8 Pro a fost „torturat”.

Dezastru natural care bate ;la ușă: Ce se va întâmpla în următoarele zile?

Heather Armstrong – regina mămicilor bloggerițe s-a sinucis.

Aeroportul Brașov, un vis frumos care s-a sfârșit. Cum au dispărut destinațiile din orarul de zbor.

X, în cădere liberă: cum a ajuns platforma lui Elon Musk să fie eclipsată de Instagram

Kitul de supraviețuire de Joi dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, horoscop 20 aprilie 2023

Acesta este sistemul smart TV de la Samsung anul acesta

Samsung One UI 6 poate să-ți strice telefonul Galaxy? Ce trebuie să știi înainte de a face update

Ai abonament la Netflix Descoperă jocul care a făcut furori și care vine pe platformă în curând.

Un cal s-a dezlănțuit într-un Boeing, iar avionul a aterizat de urgență

Dacia Duster 3 2024, lansat oficial: design spectaculos, tehnologii moderne și preț accesibil