Facebook lansează o nouă funcție uriașă în septembrie

Facebook lansează o nouă funcție uriașă în septembrie

MetaPlatforms, compania care se află în spatele Facebook, dezvoltă chatbot-uri bazate pe inteligență artificială care ar putea fi lansate încă din septembrie, oferind o nouă dimensiune utilizatorilor rețelei de socializare.
Potrivit Financial Times, chatbots vor avea o personalitate distinctă și vor avea sarcina de a purta conversații asemănătoare celor umane cu utilizatorii.

Oferta Emag

Gigantul tehnologic plănuiește să creeze un chatbot care să imite discursul lui Abraham Lincoln și un altul care va oferi sfaturi de călătorie în stilul unui surfer.
Menit să fie inovator, chatbot-urile vor avea o funcție dublă: vor oferi o nouă funcție de căutare și vor oferi recomandări.

Meta a dezvăluit în iulie Llama 2, cea mai recentă versiune comercială a modelului său de inteligență artificială open-source. Modelul va funcționa pe sistemele de operare Windows și va fi distribuit de Microsoft prin intermediul serviciului cloud Azure.

Între timp, Apple și-a propus să dezvolte servicii de inteligență artificială similare cu ChatGPT de la OpenAI și Bard de la Google, iar în prezent testează un chatbot numit Apple GPT. De asemenea, Uber a anunțat recent că dezvoltă un chatbot bazat pe inteligență artificială pe care intenționează să îl integreze în aplicația sa.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy S22: surpriză plăcută, vine Android 14

Situația problemelor Tesla din Suedia se agravează, deoarece greva mecanicilor este acum susținută prin boicotarea procesului de eliberare a plăcuțelor de înmatriculare.

CUTREMUR ÎN TURCIA: TATĂL CARE A ȚINUT MÂNA FIICEI SALE MOARTE, PRINSĂ SUB DĂRÂMĂTURI, DĂ DECLARAȚII