Candidații republicani la președinție s-au ciocnit, Trump nu s-a oprit să se certe cu ei

Candidații republicani la președinție s-au ciocnit, Trump nu s-a oprit să se certe cu ei

Cei opt candidați republicani la președinția SUA au dezbătut despre Trump, OZN-uri, recrutare, vârsta președinților și războiul din Ucraina.

Oferta Emag

Trump anunțase anterior că nu va participa la dezbaterea prezidențială republicană, dar numele său a fost menționat.

Participanții la dezbatere:

Guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, principalul rival al lui Trump
Senatorul Tim Scott din Carolina de Sud
Fostul ambasador al ONU Nikki Haley
Vivek Ramaswamy miliardar hindus om de afaceri
Fostul guvernator al statului New Jersey, Chris Christie
Doug Burgum, guvernatorul statului Dakota de Nord
Mike Pence, fost vicepreședinte al lui Trump
Fostul guvernator al statului Arkansas Asa Hutchinson

Trump

Șapte dintre cei opt candidați (cu excepția lui Hutchinson) l-ar susține pe Trump ca ultim contracandidat al lui Biden chiar dacă fostul președinte ar fi pus sub acuzare.

Vârsta președintelui

Pence a declarat că următorul președinte nu ar trebui să fie nici prea bătrân, nici prea tânăr, o referire la Ramaswamy, care are 38 de ani.

Haley l-a atacat, de asemenea, pe Ramaswamy pentru că nu are „nicio experiență în politica externă”, iar omul de afaceri a declarat recent că va revizui ajutorul american acordat Israelului.

OZN-uri

Christie a fost întrebat despre OZN-uri, dar politicianul a spus că ar trebui să se pună accentul mai degrabă pe China decât pe extratereștri.

Frontierele sudice și Ucraina

DeSantis nu susține serviciul militar obligatoriu în SUA, dar ar trimite trupe suplimentare la granița de sud și ar declara cartelurile de droguri drept organizație teroristă.

Doar DeSantis și Ramaswamy ar revizui ajutorul de miliarde de dolari acordat Ucrainei, deoarece DeSantis spune că SUA nu-și pot apăra nici măcar propriile granițe, dar oferă arme Ucrainei.

Pence ar da Ucrainei și mai mulți bani pentru războiul împotriva rușilor, Ramaswamy nimic. Ramaswamy s-ar concentra pe China și pe granița sudică a SUA în loc de Ucraina.

Probleme legate de avort

Burgum nu ar interzice avortul la nivel federal, Scott l-ar interzice de la 15 săptămâni de sarcină. Pence l-ar interzice din momentul în care fătul poate simți durerea.

Haley a subliniat poziția sa pro-viață, dar a spus că nu crede că ar exista suficient sprijin în Senat pentru o interzicere a avortului la nivel federal.

Potrivit ultimelor sondaje, Trump conduce în continuare detașat (62%) în rândul candidaților republicani la președinție, urmat de DeSantis (16%), Ramaswamy (7%), Pence (5%), Scott (3%) și Haley (2%).

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fast & Furious 9, amendă uriașă după ce un cascador a fost aproape să-și dea duhul.

Primarul Antal Árpád, în urma incendiului de la fosta Casă de Cultură a Sindicatelor: „Aceasta este consecința neglijenței statului român!”

Elon Musk se dă tare, foștii utilizatori de Twitter sunt supărați.