Actualizarea iOS 17.0.3 corectează supraîncălzirea pe modelele iPhone 15 Pro

Actualizarea iOS 17.0.3 corectează supraîncălzirea pe modelele iPhone 15 Pro

Apple a lansat o nouă actualizare iOS cu numărul de versiune din titlu, care este doar un patch minim pentru noul sistem recent debutat, dar care merită totuși instalat. Mai ales dacă ești unul dintre acei posesori de iPhone 15 Pro și Pro Max care s-au confruntat cu probleme de supraîncălzire a dispozitivelor lor, pentru că acesta este patch-ul care rezolvă totul.

Oferta Emag

Apple s-a ținut de promisiune și a livrat actualizarea software care a fost atât de mediatizată în ultimele zile. Problema a afectat iPhone 15 Pro și 15 Pro Max, multe persoane plângându-se pe forumurile online și pe platformele de socializare că telefonul se încălzește, având tendința de a pierde din performanță. Apelurile de ajutor nu au căzut în urechi surde, patch-ul 17.0.3 urmând să rezolve problema.

Nu doar sistemul, ci și unele aplicații terțe au cauzat probleme, iar Apple lucrează îndeaproape cu dezvoltatorii acestora pentru a găsi o soluție. Aplicații precum Uber și Instagram ar fi trebuit să aibă probleme, cea din urmă fiind, se pare, rezolvată cu succes.

Aceste aplicații au reușit să supraîncarce chipset-ul A17 pro din interiorul smartphone-urilor, ceea ce se pare că a dus la supraîncălzire și apoi la throttling, adică la o scădere a performanței. Nu este o experiență plăcută, mai ales atunci când cheltuiești sume uriașe de bani pentru un telefon mobil premium. În orice caz, vă puteți aștepta ca aplicațiile afectate să primească remedierile necesare în viitorul apropiat.

Nu doar fierbințeala, ci și o vulnerabilitate a kernelului corectată prin actualizarea build-ului 21A360, care permitea atacatorilor să obțină privilegii mai mari pe dispozitivele altor persoane. Acest defect provine de la iOS 16.6 și versiunile anterioare, astfel încât cei care dețin un model anterior de iOS 16.6 și nu 15 Pro ar trebui să instaleze noul patch. De asemenea, a fost lansată o actualizare iPadOS 17.0.3, dar aceasta este, în esență, doar cel mai recent patch de securitate.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un nebun s-a prăpădit în Neamț, transmițând live pe facebook. Şoferul, beat a ucis un om.

WhatsApp ne ia ochii cu reclame!

Renault Legend: Mașina electrică de oraș care costă mai puțin de 20.000 de euro