Știri de ultimă oră: armata israeliană a înconjurat Gaza

Știri de ultimă oră: armata israeliană a înconjurat Gaza

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a anunțat vestea joi seara.

Armata israeliană a înconjurat orașul Gaza.

Daniel Hagari a anunțat vestea. El a adăugat că soldații israelieni au atacat avanposturi, sedii, locuri de lansare a rachetelor și infrastructura organizației teroriste islamiste Hamas în Fâșia Gaza joi, în a șasea zi a operațiunii terestre.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că peste o sută treizeci de atacatori palestinieni au fost uciși în ultimele ore în Fâșie. Forțele israeliene au distrus instalațiile militare și numeroase arme găsite acolo. Avioane de vânătoare și elicoptere au atacat un post de comandă al unor luptători de rang înalt ai Hamas și au tras de pe o navă de război asupra unor clădiri minate și posturi de observare.

Știri de ultimă oră: armata israeliană a înconjurat Gaza

Soldați ai marinei și avioane de luptă au atacat, de asemenea, obiective ale forțelor navale ale Hamas, inclusiv clădiri folosite pentru planificarea și desfășurarea atacurilor teroriste.

Au trecut mai mult de trei săptămâni de când organizația teroristă Hamas a lansat un atac de o cruzime inimaginabilă asupra Israelului. Naphire.co.uk a relatat în mod constant că teroriștii Hamas din Fâșia Gaza au atacat Israelul pe teren, pe mare și în aer, lansând cel puțin 5.000 de rachete în același timp.

De asemenea, am relatat că atacul terorist fără precedent a făcut deja peste 1.400 de victime (inclusiv copii, femei însărcinate și bătrâni) și că Hamas a luat peste 200 de ostatici. Israelul a răspuns prin asediul grupării teroriste în Fâșia Gaza, unde sunt blocate peste 2 milioane de persoane.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice ar face, nord-coreenii se joacă cu viețile lor

De ce plătește Red Bull milioane de euro în dividende unui crescător de rațe thailandez?

Fără telefoane în școli: cum arată noua regulă propusă de guvernul Britanic.

Biluțe cu nuci – Rețetă delicioasă și ușor de preparat

Legea pensiilor a trecut de Senat: Ce se întâmplă cu recalcularea pensiilor şi cât va costa bugetul

Google Pixel 6 Pro: Google știa de problemele cu supraîncălzire?

Un „smecher” cu bani a blocat traficul și a lăsat o ambulanță să aștepte, ca să nu-și zgârie mașina de lux.

Ucraina poate adera la NATO dacă sunt îndeplinite condițiile necesare

O funcție importantă dispare de pe Facebook și Instagram.

Partidele din Parlamentul UE solicită „niciun ban pentru Ungaria lui Orbán”

Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 24 aprilie 2023

Tesla recheamă peste 2 milioane de mașini pentru a actualiza software-ul Autopilot