Google jură să țină secrete plimbările tale, departe de ochii curioși

Google jură să țină secrete plimbările tale, departe de ochii curioși

Ei bine, vestea bombă e că gigantul Google se pregătește să bage sub cheie toate datele tale cu unde-ți umbli papucii prin Google Maps. E vorba de-o criptare d-aia serioasă, ca să nu mai poată nici ei, nici băieții în albastru să-ți cotrobăie prin istoricul de mișcare, conform celor de la Interesting Engineering.

Un om din umbra Google, care-a stat de vorbă cu băieții de la Forbes pe ascuns, zice că băieții mari din companie au zis „gata cu joaca” când vine vorba de a urmări lumea în haită. Se pare că în ultima vreme, forțele de ordine au tras cu ochiul în buzunarele largi ale Google ca să-și facă treaba, mai ales după ce s-a întâmplat la Capitoliu, când au dat țărăncoa în calendar pe 6 ianuarie 2020.

Și ce înseamnă asta, te întrebi? Ei bine, Google a zis „pas” la orice cerere din partea autorităților de-a spiona informațiile privind unde era X sau Y la ora cutare, în locul cutare.

Și ca să știi, nu e Google singurul cu bătăi de cap de-astea. Zice-se că și Apple a fost bruscat cu solicitări de genul la începutul anului. Dar, vorba aia, cine are iPhone, are și secretomanie pe partea de date ale plimbărelilor, așa că n-au putut să le facă pe plac băieților în uniformă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despăgubiri în cazul Hexi Pharma

A comandat un iPhone 15 de la Apple și a primit în schimb una Fake cu Android.

GTA 6: trailerul a fost lansat mai devreme și e de vis! Vezi aici cum arată noul joc!

Cum au încercat hackerii să manipuleze prețul Bitcoin prin contul SEC de pe X

iPhone și baterie ușor de înlocuit într-o singură propoziție? Da!

Cumpărături la Kilogram: Descoperă Comoara din Pachetele Amazon!

Apple oferă compensații de 420 de lei pentru milioane de utilizatori de iPhone

Lovitură brutală a lui Putin asupra sediului serviciilor secrete militare Ucrainene

Threads, noua rețea de socializare de la Meta, vine în Europa.

Pilot de vânătoare american: Există OZN-uri reale și nu sunt baloane

ZBORUL FĂRĂ GEAMURI. O AVENTURĂ DE NEUITAT SAU O GREȘEALĂ COSTISITOARE?

Kitul de supraviețuire de Joi dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, horoscop 20 aprilie 2023