Ghinion crunt de Sărbători! Un bucureștean și-a făcut de cap cu mașina și a sfidat tramvaiul – Clipul zilei!

Ghinion crunt de Sărbători! Un bucureștean și-a făcut de cap cu mașina și a sfidat tramvaiul – Clipul zilei!

Haos pe patru roți în inima Bucureștiului pe 20 decembrie! Un cascador urban a crezut că poate dansa tango cu tramvaiul, dar s-a ales cu o lecție pe cinste.

Aventura s-a petrecut în decorul agitat al zonei Obor. Cum ne-a obișnuit capitala, semafoarele sunt pentru unii mai mult decorațiune urbană decât regulă de circulație. Eroul nostru pe roți și-a luat inima-n dinți și a zis „Acum ori niciodată!” încercând să-și seteze GPS-ul după liniile de tramvai, nu șosea. Spoiler alert: nu a fost o idee strălucită.

Mai mult decât atât, tramvaiul, bătrânul vigilent al asfaltului, nu și-a deviat cursul pentru micile planuri de evadare ale șoferului nostru, ci l-a salutat, cum altfel, decât cu o mică ciocnire laterală. Iată că uneori și tramvaiele dau autografe, doar că pe portiere, nu pe cărți.

Tot cadrul a fost împărtășit cu lumea pe grupul de aur Info Trafic București și Ilfov, unde internauții au putut asista la acest balet mecanic nedorit. Zici că-i scenă dintr-un film de acțiune, dar cu buget redus și fără cascadori profesioniști. Keep it safe, prieteni, și mai ales… evitați să cântați la vioară în timp ce conduceți, mai ales în duet cu tramvaiele!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Decizia importantă a lui Biden pentru a preveni o nouă criză

Tesla în flăcări: câtă apă crezi că a trebuit să toarne pompierii?

Lupta Georgiei pentru aderarea la UE pe fondul presiunilor politice din partea Rusiei

Încă un cutremur în Turcia, pagube de sute de miliarde de dolari

Optimum Nutrition Pareri: Ce Este, Cum Funcționează și Care Sunt Beneficiile și Efectele Secundare

Viața ar putea exista pe Mercur, potrivit unui nou studiu

Fast & Furious 9, amendă uriașă după ce un cascador a fost aproape să-și dea duhul.

Un bloc de 14 etaje din Valencia a ars ca o torță, din cauza izolației care a luat foc

Gaza, din nou în flăcări. Armistițiul s-a rupt după patru zile de liniște

Epava submarinului dispărut Titan a fost găsită

A fost prins individul de 34 de ani care a răpit-o pe Melinda, fetița de 13 ani din Sighetu Marmatiei.

Concediat din Marina Militară pentru că a postat fotografii picante, în uniformă, pe OnlyFans