Apple Strânge Laţul: Beeper Mini, Rămas Fără iMessage!

Apple Strânge Laţul: Beeper Mini, Rămas Fără iMessage!

Se pare că Apple nu e tocmai fan al ideii de a-și lăsa mesageria să zburde liber pe alte dispozitive, și au pus stop joc la una dintre cele mai făinoase idei recente – Beeper Mini. Ăsta e un mic gadget adorabil care voia să ne facă un bine, să aducă iMessage și pe Android sau Windows, dar se pare că a fost luat în colimator de giganții din Cupertino.

Adu-ți aminte de vremurile alea când aveai telefonul legat de șnur la perete și trebuia să te învârți în jurul lui ca să vorbești? Ei bine, cam așa e și cu iMessage – dacă n-ai iPhone, n-ai parte de el. Însă, Beeper Mini venea să strice această regulă nescrisă, sărbătorind diversitatea și libertatea în comunicare. Era ca o cheie ce deschidea porțile între utilizatorii de Android și cei de iOS. Dar nu-i nimic, pentru că Beeper Mini, mai degrabă decât să îngenuncheze, și-a înălțat clarionul și ne-a anunțat de stratagema prin care Apple îi anihilează planurile mărețe.

Acum, adevărul e că nu e de mirare că cei de la Apple își văd de grădina lor – o au împrejmuită cu un gard înalt numit iOS și nu prea sunt înnebuniți după ideea de a-și împărți jucăriile. Dar să fim serioși, ești un pic dezamăgit, nu-i așa? Era destul de atrăgătoare sceneta cu Beeper Mini făcându-ne cu ochiul de pe Android și Windows.

Așa că, da, dacă sperai să fii un fel de ambasador al mesajelor între două lumi, va trebui să-ți mai pui pofta-n cui. Dar nu e totul pierdut. Cine știe ce alte minunății ne mai aduce tehnologia în viitor? Până atunci, îți dai seama, noi o să fim aici să-ți spunem cele mai noi știri și să te ținem la curent cu toate aceste saga tehnologice. Ba chiar să le condimentăm cu puțin umor, să nu ne pierdem buna dispoziție, nu-i așa?

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prințesa Kate a dezvăluit ceva dezamăgitor despre Prințul William

Spotify se confruntă cu probleme financiare: mii de oameni își pierd jobul.

Extinderea granițelor NATO spre Rusia prin aderarea Finlandei la alianță

Optus Australia: În continuare nu se știe ce a deconectat jumătate de continent de la internet

Pe piața criptomonedelor sunt prezente atât un nivel ridicat de scepticism, cât și intenția investitorilor

Apple ar putea oferi acces la NFC rivalilor săi în domeniul plăților mobile

Japonia va cumpăra 1,4 milioane de doze de vaccin Daiichi Sankyo COVID

Ce face Zelensky? El a convocat pe neașteptate consiliul militar ucrainean

Hamas își recunoaște adevăratele intenții: De ce au atacat de fapt Israelul

Toate telefoanele iPhone 12 din Franța, rechemate în service din cauza nivelului ridicat de radiații

Traficanți internaționali de droguri prinși în România

Apple în Furtună Antitrust, SUA Pregătește Acțiuni Legale