Apple Strânge Laţul: Beeper Mini, Rămas Fără iMessage!

Apple Strânge Laţul: Beeper Mini, Rămas Fără iMessage!

Se pare că Apple nu e tocmai fan al ideii de a-și lăsa mesageria să zburde liber pe alte dispozitive, și au pus stop joc la una dintre cele mai făinoase idei recente – Beeper Mini. Ăsta e un mic gadget adorabil care voia să ne facă un bine, să aducă iMessage și pe Android sau Windows, dar se pare că a fost luat în colimator de giganții din Cupertino.

Adu-ți aminte de vremurile alea când aveai telefonul legat de șnur la perete și trebuia să te învârți în jurul lui ca să vorbești? Ei bine, cam așa e și cu iMessage – dacă n-ai iPhone, n-ai parte de el. Însă, Beeper Mini venea să strice această regulă nescrisă, sărbătorind diversitatea și libertatea în comunicare. Era ca o cheie ce deschidea porțile între utilizatorii de Android și cei de iOS. Dar nu-i nimic, pentru că Beeper Mini, mai degrabă decât să îngenuncheze, și-a înălțat clarionul și ne-a anunțat de stratagema prin care Apple îi anihilează planurile mărețe.

Acum, adevărul e că nu e de mirare că cei de la Apple își văd de grădina lor – o au împrejmuită cu un gard înalt numit iOS și nu prea sunt înnebuniți după ideea de a-și împărți jucăriile. Dar să fim serioși, ești un pic dezamăgit, nu-i așa? Era destul de atrăgătoare sceneta cu Beeper Mini făcându-ne cu ochiul de pe Android și Windows.

Așa că, da, dacă sperai să fii un fel de ambasador al mesajelor între două lumi, va trebui să-ți mai pui pofta-n cui. Dar nu e totul pierdut. Cine știe ce alte minunății ne mai aduce tehnologia în viitor? Până atunci, îți dai seama, noi o să fim aici să-ți spunem cele mai noi știri și să te ținem la curent cu toate aceste saga tehnologice. Ba chiar să le condimentăm cu puțin umor, să nu ne pierdem buna dispoziție, nu-i așa?

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Republica Moldova înlocuiește limba moldovenească cu limba română ca limbă națională oficială

Cum funcționează o pompă de căldură? Avantaje si dezavantaje!

OpenAI pare să aibă în vedere dezvoltarea propriilor cipuri

Accident lângă Minerva în Mănăștur. Un bătrân de 75 de ani, ucis de o mașină

Black Friday Adevărat la HUAWEI. Mate 50 Pro la preț de invidiat.

Ai abonament la Netflix Descoperă jocul care a făcut furori și care vine pe platformă în curând.

Cum a ajuns un avion în noroi după ce a aterizat la Vilnius?

Știrile zilei: vești bune în sănătate, ION acuzat de furt

Atenție! Google ar putea să vă șteargă contul și datele în câteva săptămâni!

Un avion a rămas blocat pe pistă din cauza frigului: O scenă demnă de un film SF – video

Secretarul general al ONU: eșecul de a opri schimbările climatice este o condamnare la moarte

Acesta este sistemul smart TV de la Samsung anul acesta