Un "smecher" cu bani a blocat traficul și a lăsat o ambulanță să aștepte, ca să nu-și zgârie mașina de lux.

Un „smecher” cu bani a blocat traficul și a lăsat o ambulanță să aștepte, ca să nu-și zgârie mașina de lux.

Vă vine să credeți ce s-a întâmplat în comuna Bursuci din județul Vaslui? Un șofer a făcut praf un drum public, parând că nu-i pasă de nimic și de nimeni. A pus mașina pe mijlocul șoselei, blocând traficul în ambele direcții. Un gest de o nesimțire crasă, care a creat o problemă mare pentru toți cei care circulau pe acolo, dar mai ales pentru o ambulanță care se ducea la o urgență.

Ambulanța a stat ca proasta în spatele mașinii, timp de vreo 30 de minute, din cauza nătărăului care nu se mișca din loc. Echipajul medical a pierdut timp prețios, întârziindu-și intervenția într-o situație critică.

Motivul pentru care șoferul a făcut acest gest scandalos a fost că mașina pe care o avea era foarte scumpă și nu voia să o strice de la derapajul în zăpadă de pe drum. Dar ce să-i faci, când ai bani, dar nu ai minte? Gestul lui a avut urmări grave asupra traficului și, mai ales, asupra sănătății unei persoane care avea nevoie de ajutor medical urgent.

La Bursuci trafic oprit de o masina din Murgeni. Pe motiv ca e scumpa si daca o scapa in sant, ambulanta chemata pentru o urgenta a fost nevoita sa astepte mai bine de jumatate de ora din cauza lor. Asta e tara cu care v-ati mandrit de 1 decembrie

a postat pe Facebook unul dintre martorii la incident.
captura de pw social media

Eu zic că ăsta e un exemplu clar de lipsă de bun simț și de respect față de ceilalți. Nu poți să-ți bați joc de viața unui om, doar pentru că ți-e frică să nu-ți zgârii mașina.

  • Dacă ești atât de grijuliu cu ea, de ce nu o ții în garaj, sau mai bine, în sufragerie?
  • Sau de ce nu îți iei o mașină normală, care să nu te coste cât o casă?
  • Sau de ce nu înveți să conduci, ca să nu te sperii de un pic de zăpadă?
  • Sau de ce nu te duci la un doctor, să-ți verifici capul, dacă ai așa probleme cu el?

Eu cred că ăsta ar trebui să fie pedepsit exemplar, să-i fie confiscată mașina, să-i fie suspendat permisul, să-i fie dată o amendă usturătoare, să-i fie făcută o plângere penală, să-i fie arătată o lecție de viață. Poate așa învață să fie mai responsabil și mai civilizat.

Voi ce părere aveți despre acest caz? Cum ați reacționa dacă ați fi în locul ambulanței, sau al persoanei care avea nevoie de ajutor?

Ce credeți că ar trebui să facă autoritățile, sau societatea, pentru a preveni astfel de situații? Scrieți-mi în comentarii, să discutăm. Și nu uitați să dați share, să afle și alții de acest „bogătan” din Vaslui, care a făcut blocadă pe un drum, ținând o ambulanță la coadă, pentru că nu voia să-și zgârie rabla de fițe. 😡

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • un nesimțit ordinar de bizon fara școală. Un repetent care și-a luat serie 7 din video chat și prostituate. In vestul țării știți ce se întâmplă cu gunoaiele astea? Bătut de își uită și numele și mașină făcută praf de ceilalți șoferi. Care dosar de distrugere că la cat era de bătut nici nu vedea cine i-ar îndoit rabla. Kit cu oki.Sa ți-o zgârie cu cheia careva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rihanna și-a ascuns atât de bine sarcina, încât nici cei 280 de dansatori de back-up nu au aflat până la Super Bowl

GTA 6: trailerul a fost lansat mai devreme și e de vis! Vezi aici cum arată noul joc!

Xiaomi 14 Ultra: Baterie mai mare, încărcare mai rapidă, ce mai vrei?

VINE POTOPUL! COD GALBEN ȘI PORTOCALIU CU PLOI CÂT NU POȚI DUCE ÎN JUMI’ DE ROMÂNIA

Ce spune stiinta despre cele 10 urgii biblice

Încă un masacru în Serbia, un bărbat a ucis opt persoane

Atentie, soferi! Amenzile de circulație iau avant cu noul an cu Ordonanța Trenuleț.

O furtună solară uriașă lovește astăzi Pământul, trebuie să fim pregătiți. Avem sanse la Blackout?

Zboară Soba Veche și Vine cea Nouă: Rabla pentru Sobe în Ajutorul Românilor din Toate Județele

Renault Legend: Mașina electrică de oraș care costă mai puțin de 20.000 de euro

Apple vă spune adio: nu mai așteptați acest produs, e o iluzie!

România tremură din nou. Cât de tare a fost cutremurul?