aeroport brasov

Aeroportul Brașov are deja un buget, în acest an fiind așteptați 150 de mii de pasageri

Consiliul Județean Brașov a aprobat, în ședința de marți, un buget de 27,5 milioane de lei pentru societatea publică care administrează Aeroportul Internațional Brașov-Vidombac.

Banii au fost alocați pentru cheltuieli de funcționare și de personal. Președintele Consiliul Județene, Adrian Veștea, a declarat pentru agenția de presă Rador că în primul an de funcționare sunt așteptați 150.000 de pasageri.

aeroport brasov
aeroport brasov

Anterior, s-a spus că în primul an de funcționare ar putea fi așteptați 300.000 de pasageri. Așa cum s-a anunțat anterior, aeroportul ar urma să fie inaugurat pe 15 iunie. Zborurile programate nu au fost încă anunțate, dar operatorii de turism oferă deja bilete pentru zborurile charter de vară.

Brașovul va fi primul aeroport din România care va fi construit după schimbarea de regim. Aeroportul, construit cu o investiție de aproximativ 130 de milioane de euro, capacitatea și terminalul de pasageri pot fi extinse.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum te va afecta noua lege a pensiilor din România și ce trebuie să știi despre pensionarea ta

Un CEO a înlocuit 90% din personalul său cu un chatbot AI

Dronele cu defibrilatoare – mai eficiente decât o ambulanță

Morbid: Pacienți implantați cu stimulatoare cardiace scoase din cadavre.

Ce face Zelensky? El a convocat pe neașteptate consiliul militar ucrainean

Cum a ajuns un șofer de safari în mijlocul crocodililor din cauza Google Maps

Renault Twingo Legend electric: mică, dar puternică, ieftină, dar elegantă, simplă, dar eco-friendly

Temu, aplicația care vă aduce China la ușă. Cum a ajuns să bată Alibaba și să îi sperie pe americani.

Elon Musk spune că OMS conduce lumea

Robotul trimis la reactorul de la Fukushima se întoarce cu vești proaste

Cum ocolește China sancțiunile care o vizează

GTA 6 își arată fața: Linkul unde poți urmări trailerul pe 5 Decembrie