aeroport brasov

Aeroportul Brașov are deja un buget, în acest an fiind așteptați 150 de mii de pasageri

Consiliul Județean Brașov a aprobat, în ședința de marți, un buget de 27,5 milioane de lei pentru societatea publică care administrează Aeroportul Internațional Brașov-Vidombac.

Banii au fost alocați pentru cheltuieli de funcționare și de personal. Președintele Consiliul Județene, Adrian Veștea, a declarat pentru agenția de presă Rador că în primul an de funcționare sunt așteptați 150.000 de pasageri.

aeroport brasov
aeroport brasov

Anterior, s-a spus că în primul an de funcționare ar putea fi așteptați 300.000 de pasageri. Așa cum s-a anunțat anterior, aeroportul ar urma să fie inaugurat pe 15 iunie. Zborurile programate nu au fost încă anunțate, dar operatorii de turism oferă deja bilete pentru zborurile charter de vară.

Brașovul va fi primul aeroport din România care va fi construit după schimbarea de regim. Aeroportul, construit cu o investiție de aproximativ 130 de milioane de euro, capacitatea și terminalul de pasageri pot fi extinse.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Killa Fonic și Vama se vor duela pe scene diferite la următoarea ediție Red Bull SoundClash.

Marea Resetare: Ce este?

WHATSAPP ESTE ACUM ACCESIBIL DE PE 5 TELEFOANE ÎN ACELAȘI TIMP