VINE POTOPUL! COD GALBEN ȘI PORTOCALIU CU PLOI CÂT NU POȚI DUCE ÎN JUMI’ DE ROMÂNIA

VINE POTOPUL! COD GALBEN ȘI PORTOCALIU CU PLOI CÂT NU POȚI DUCE ÎN JUMI’ DE ROMÂNIA

Ascultați bine, dragilor, că vine o vreme de te ia cu tremurici! În Carpații Occidentali și la nord de carpatii mamelor noștre Orientali, norii se-adună ca la miting. Vor să-și verse of-ul și zic că ne vor unge cu 50…60 l/mp de apoi, ba chiar până la 70 în locurile alese de ei. Ţineți minte de-acum: de pe 13 decembrie, de la 10 dimineața, până pe 14 decembrie, la 12, totul va fi ud peste măsură.

Harta judetelor afectate de codul galben si portocaliu de vreme severameteoromania.ro

BAIE DE NOROI PESTE TOT, PUNEȚI-VĂ CIZMELE!

Serviciul de Meteo ne strigă să ne luăm galoși, că vin ploile de se face apele mari. Pregătiți-vă în Banat, Crișana, Maramureș, și prin Transilvania unde vampirii va sta la adăpost, pentru că și munții din preajma voastră primesc cod galben de ploi moderate.

CAPITALA SUB PICĂTURA FINĂ

Iar Bucureștenii, vai de capul lor, o să meargă pe străzi ca prin ceață, cu 9 grade ca-pernuța și ploicica de primăvară. În perioada de miercuri, de la 10:00 a.m., până joi, la 12:00, ziua, termometrul se arată darnic peste măsura obișnuită. Zâna Primăvară zboară pe străzi cu 8-9 grade în traistă, ia-și ți-l pe fulg și-ți aduce cer noros ca să-l ai, dar cu stropitori smeriți, mai pe alocuri. Vântul nu se lasă mai prejos și se pornește a bate grăbit, dar fără a pune la pământ. Noaptea, vă încălziți picioarele la 1-3 grade.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook și Messenger devin mai sigure cu Meta

Căștile Google Pixel Buds Pro primesc noi culori și caracteristici

Canalele din Veneția. O priveliște înfricoșătoare – video

Google Pixel 8 Pro a fost „torturat”.

China se supără pe iPhone și le dă cu flit angajaților de la stat.

FBI: coronavirusul a fost probabil eliberat dintr-un laborator

Unul dintre cele mai mari lanțuri americane de mobilă pentru casă intră în faliment.

Iată tot ce trebuie să știi despre noile iPhone-uri 15. Pret si disponibilitate in Romania

Optimum Nutrition Pareri: Ce Este, Cum Funcționează și Care Sunt Beneficiile și Efectele Secundare

Actualizarea iOS 17.0.3 corectează supraîncălzirea pe modelele iPhone 15 Pro

GTA 6: trailerul a fost lansat mai devreme și e de vis! Vezi aici cum arată noul joc!

România, raiul gazelor ieftine din UE. La curent, ne luăm țeapă ca proștii