Problema cu dispozitivele iPhone 15 din nou - nu se încarcă corect în mașini

Problema cu dispozitivele iPhone 15 din nou – nu se încarcă corect în mașini

Dacă mai aveați vreo speranță că modelele iPhone 15 sunt telefoane decente, puteți să o uitați. După ce ne-a ars urechile(supraîncălzirea), ne-a pătat mâinile(decolorarea carcasei), ne-a orbit ochii(arderea ecranului), ne-a lăsat fără baterie și ne-a stricat NFC-ul, acum aflăm că are și altă boală: nu se încarcă wireless în mașină.

Oferta Emag

Nu vorbim de problema veche, care a făcut praf NFC-ul în BMW-uri, ci de una nouă, proaspătă, de ultimă oră. Aia veche a fost rezolvată de Apple cu iOS 17.1.1 – dar problema nouă de încărcare se întâmplă și pe telefoanele cu iOS-ul ăsta.

Noroc că nu ne mai distruge NFC-ul sau nu ne mai face telefonul degeaba – doar că nu se încarcă deloc când îl punem pe suportul wireless din mașină. Problema se întâmplă la mașinile americane de la GM: Buick, Cadillac și Chevrolet, care se găsesc și pe la noi, dar poate fi și la alte mașini.

Ironia sorții este că problema asta a apărut după ce oamenii și-au făcut update la iOS 17.1 – și unii zic că dacă se întorc la iOS 17.0.3 totul merge bine. Deci se pare că Apple a rezolvat o problemă și a creat alta, ca de obicei.

Când o să scoată Apple un update care să rezolve și problema asta sau ce altă problemă o să mai apară la iPhone 15s nu știm încă. Dar vă ținem la curent. 😉

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

  • Telefonul nu are nici o probleme tot felu de speculații prostești de la oamenii ciudați nu știu ce va surprinde ați uitat câte probleme au avut și telefoanele android eu țin să vă spun ca am iPhone 15 pro Max eu n-am avut nici o probleme cu încărcare cu bateri cu ecran supraîncălzire și tot felu de prostii a oamenilor au prins un loz rău persoanele respectiv pentru ca doar unii au pățit așa CV

    • deoarece dvs. nu ati avut nicio problema asta nu inseamna ca nu are. Este de ajuns sa faci o cautare in google seu pe reddit ca sa vedeti ca aceste probleme sunt reale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kitul de supraviețuire de vineri dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 21 aprilie 2023

Anunț bombă: Rockstar ne aruncă în cap GTA 6 săptămâna asta!

Cum a ajuns cel mai mare spital din Gaza să fie plin de morți și de câini flămânzi!