Încărcătorul wireless integrat al BMW-urilor distruge modulul NFC al modelelor iPhone 15 Pro

Încărcătorul wireless la BMW distruge modulul NFC al modelelor iPhone 15 Pro

V-am adus o altă știre despre Apple iPhone 15 Pro, să aveți ce să discutați! După ce apple a recunoscut că cele mai noi modele de vârf ale sale sunt predispuse la supraîncălzire și a promis că va rezolva problema, a apărut o altă problemă legată de modelele 15 Pro. Încărcarea wireless poate distruge modulul NFC al dispozitivelor, dar din fericire, deocamdată s-au raportat doar câteva cazuri.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Pe X.com și pe forumurile MacRumors, câtiva posesori de iphone 15 pro au raportat că pur și simplu nu funcționează funcția Apple Pay pe telefoanele lor, iar când au schimbat smartphone-ul cu un altul într-un magazin de marcă, angajații au sugerat că probabil unitatea NFC a murit în interiorul mobilului.

Ceea ce a fost comun în utilizatorii care au întâmpinat problema a fost că fiecare a folosit încărcătorul wireless integrat al masinilor BMW pentru a alimenta smartphone-ul și problemele au început chiar după aceea. Nu toți au avut erori neobservate, a existat un iPhone care a trecut și în modul de salvare a datelor.

Se spune că modulele NFC ale telefoanelor de schimb s-au stricat și utilizatorii au raportat că nu au avut niciodată astfel de probleme cu modelele anterioare de iPhone. Cele mai multe plângeri au venit de la proprietarii de iPhone 15 Pro si automobile BMW, dar a existat cineva care a avut o experiență similară cu un Toyota Supra din 2023.

Jurnaliști de la GSMArena au investigat problema, nu s-a întâmplat nicio defecțiune similară cu un telefon mobil care rulează sistemul Android, au observat o ușoară încălzire în timpul încărcării, dar dispozitivul a rămas funcțional din toate punctele de vedere.

Jurnaliștii recomandă ca dacă aveți o mașină BMW care are un încărcător wireless integrat și, Doamne ferește, folosiți unul dintre cele mai noi modele iPhone 15 Pro, dacă puteți, atunci evitați alimentarea prin inducție(wireless) în mașină.

Nu se poate vorbi încă despre o problemă pe scară largă, nu prea mulți au fost afectați de asta, nu s-au întâmplat deloc defecțiuni similare cu modelele simple iPhone 15 și Plus. Probabil Apple și BMW vor găsi o soluție dacă mai mulți observă acest fenomen foarte neplăcut.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile zilei – 14 aprilie 2023

Sam Bankman-Fried Escrocul cu criptomonede FTX care a furat 10 miliarde de dolari a fost condamnat.

Traficanți internaționali de droguri prinși în România