Cumpărături la Kilogram: Descoperă Comoara din Pachetele Amazon!

Cumpărături la Kilogram: Descoperă Comoara din Pachetele Amazon!

Un concept inedit a prins viață la Bruxelles, unde un magazin unic își invită clienții să cumpere pachete Amazon sigilate, taxate după greutate. Este o loterie modernă: norocoșii pot pleca acasă cu gadgeturi de ultimă generație, în timp ce alții pot descoperi obiecte de uz zilnic.

La prețul de 16 euro pentru fiecare kilogram, aventurierii urbanului desfac pachetele pe loc, în căutarea comorii. Experiențele variază: de la cei care au dat lovitura cu patru căști la prețul de 40 de euro, la cei care au găsit un simplu telefon cu butoane pentru 14,4 euro, sentimentele fluctuează între bucurie și dezamăgire. Nu este rar să găsești vestimentație sau, surprinzător, chiar și o sută de periuțe de dinți pentru patrupede.

Arnaud Userstam, inițiatorul acestui magazin, observă că entuziasmul cumpărătorilor atinge cote maxime la descoperirea ceasurilor inteligente și a smartphone-urilor. Ideea magazinului a venit ca o soluție la întrebarea ce se întâmplă cu pachetele Amazon care nu și-au găsit destinatarul. În urma unui acord cu gigantul comerțului online, magazinul primește colete neridicate, returnate sau considerate pierdute – colete care altfel ar fi fost distruse. Acest magazin transformă restituirea într-o aventură, oferind o a doua șansă produselor și o doză de suspans cumpărătorilor.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunț bombă: Rockstar ne aruncă în cap GTA 6 săptămâna asta!

CUTREMUR ÎN TURCIA: TATĂL CARE A ȚINUT MÂNA FIICEI SALE MOARTE, PRINSĂ SUB DĂRÂMĂTURI, DĂ DECLARAȚII

Schiorii din Covasna, dezamăgiți de vremea caldă: două pârtii de schi se închid

Netflix te lasă fără seriale dacă nu te miști repede. Ce trebuie să faci ca să nu rămâi în urmă

 OpenAI, în pragul colapsului: peste 500 de angajați vor să plece din companie

Nu ratați interviul lui Tucker Carlson cu Putin. Va fi unic!

Râul Darling din Australia s-a transformat într-un râu cu pești morți

DACIA DUSTER 3 SE DĂ ÎN SPECTACOL PE ASFALTUL ROMÂNESC ÎN COSTUM DE PROBĂ.

Nissan Skyline-ul lui Paul Walker a fost vândut pentru o sumă de bani nesimțită

Decizia importantă a lui Biden pentru a preveni o nouă criză

Micuța Mecena a YouTube-ului – Cum a reacționat o mamă influencer când puștoaica ei a spart porcul digital

Știrile zilei – 13 aprilie 2023