2-artisti-2-scene-1-singur-invingator-vama-intra-in-lupta-cu-killa-fonic-pentru-trofeul-red-bull-soundclash_6_size24

Killa Fonic și Vama se vor duela pe scene diferite la următoarea ediție Red Bull SoundClash.

A cincea ediție a evenimentului „Red Bull SoundClash” se anunță a fi una dintre cele mai intense și spectaculoase manifestări muzicale ce va avea loc la Romexpo, pe data de 11 mai. Evenimentul original, deja consacrat în străinătate, reunește artiști de prestigiu care se duelează într-o luptă muzicală în patru runde. În fiecare rundă, artiștii concurenți interpretează câte o piesă în fața publicului, iar decibelmetrul măsoară intensitatea aplauzelor. Cel care primește cele mai multe aplauze în cele patru runde, devine câștigătorul duelului muzical.

Vama și Killa Fonic sunt artiștii care se pregătesc de confruntarea muzicală din cadrul Red Bull SoundClash 2023. Aceștia se vor afla pe scene diferite, față în față, iar publicul va fi martorul celor mai senzaționale momente artistice ale serii. Manifestarea muzicală Red Bull SoundClash a fost inițiată cu 17 ani în urmă și s-a bucurat de un succes fulminant în lumea întreagă. Peste 50 de dueluri muzicale s-au desfășurat pe cinci continente, iar artiștii care au participat au luat pulsul și au experimentat cele mai furtunoase aplauze ale publicului.

banner
vama si killa fonic
Killa Fonic și Vama se vor duela pe scene diferite la următoarea ediție Red Bull SoundClash. 4

România se poate mândri cu ediția din anul 2017 a evenimentului, când CTC și Carla’s Dreams s-au luptat pentru a cuceri aplauzele publicului. Anul trecut, în cadrul evenimentului, Irina Rimes și Spike au oferit publicului un spectacol extraordinar și excepțional. Momentul electrizant de pe scenă a adunat milioane de vizualizări online.

Evenimentul „Red Bull SoundClash” este o experiență unică, atât pentru artiștii care se duelează cât și pentru spectatorii ce-și doresc să trăiască o seară unică plină de muzică bună și emoție. Biletele pot fi achiziționate la un preț limitat, pe site-ul redbull.ro. Înălțimea evenimentului „Red Bull SoundClash” te va duce la intensitatea maximă.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O furtună solară uriașă lovește astăzi Pământul, trebuie să fim pregătiți. Avem sanse la Blackout?

Angajații magazinelor Apple din Franța intră în grevă în ziua lansării iPhone 15

Prințesa Kate a dezvăluit ceva dezamăgitor despre Prințul William