Semnale de alertă în Tulcea: obiecte zburătoare necunoscute pe radar! Găsiți-vă un refugiu!

Semnale de alertă în Tulcea: obiecte zburătoare necunoscute pe radar! Găsiți-vă un refugiu!

Hei, Tulceni! Ați prins ultimul buzz? Mesajele RO-Alert au început să zboare mai ceva ca niște farfurii zburătoare, aducând vești despre ceva obiecte misterioase ce-ar putea să ne facă o vizită picată din cer. Și nu, nu e vorba de Moș Crăciun care s-a rătăcit! Cu puțin înainte ca orașul să adoarmă, semnalul de alarmă s-a dat și a pus pe toată lumea pe jar.

Șoptește-se că în Tulcea city și împrejurimile nordice ale județului, 16 comune s-ar putea trezi cu suveniruri stratosferice. Și cum nu e genul de cadou care să-ți facă plăcere, habitantii sunt invitați să-și găsească un colț de rai subteran, un beci prietenos sau să se baricadeze prin case, departe de ferestre care ar putea să joace rolul de invitați de sticlă.

Același cântec cu refrenul „feriți-vă de obiectele picante din spațiu” a fost auzit și pe la nord de Tulcea și la vecinii de frontieră cu Ucraina din Galați.

Joia trecută, MApN a dat de un crater proaspăt scobit, lung de un metru jumate, care se pare că a fost săpat de o dronă cam năbădăioasă, ce nu a nimerit tocmai unde trebuie.

Detectoarele cu ochi de vultur ale Armatei Române au mai pârâit despre un musafir nepoftit care ar fi sărit gardul spațiului aerian național pe la Grindu, Tulcea.

Nu e frumos ce faceți, Federația Rusă!”, a zis MApN cu degetul arătat spre atacurile ce au zgâlțâit infrastructura civilă portuară ucraineană. Nu se face așa, nu sunteți în regulă cu manualele de bune maniere internaționale.

Și, cum Armata nu stă la taclale, a promis să țină ochii deschiși și să colaboreze cu gașca de aliați, care primesc update-uri în timp real.

După toată zarva asta, ambasadorul Rusiei la București, domnul Valeri, a fost poftit la un ceai cu biscuiți la Ministerul Afacerilor Externe, unde a primit un pachet de nemulțumiri și un „vă rog frumos să vă opriți” din partea secretarului de stat pentru afaceri cu adevărat serioase, Iulian Fota.

Se spune că aceste atacuri nu sunt doar o migrenă pentru capul României, dar și un pericol pentru siguranța boboacelor de grâu ucrainene care traversează Dunărea și Marea Neagră, după cum a menționat Digi24. Așa că, dragi tulceni, stați pe-aproape și nu vă faceți planuri de picnic sub cerul liber prea curând!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CUM A DAT PESTE CAP UN SUCEVEAN CARE A CREZUT CĂ A FĂCUT AFACEREA VIEȚII PE TIKTOK. CE A PRIMIT ÎN LOC DE CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

Breaking news: Metroul e în aer, după ce un tren s-a oprit în stația Tineretului. Cum se circulă pe Magistrala 2 • Bucureștiul meu drag

Consiliul Tinerilor: Cum TikTok Își Formează Gardienii Digitali

Descoperire uimitoare sub World Trade Center: O navă din secolul XVIII

Ce tărăboi pe străzi! Două BMW-uri s-au pupat în Oradea, iar pentru un şofer galaţean „petrecerea” s-a terminat cu dosar penal!

Cum a ajuns cel mai mare spital din Gaza să fie plin de morți și de câini flămânzi!

Mai multe detalii scăpate despre iPhone 15

Fără telefoane în școli: cum arată noua regulă propusă de guvernul Britanic.

Cum funcționează o pompă de căldură? Avantaje si dezavantaje!

Ucraina poate adera la NATO dacă sunt îndeplinite condițiile necesare

Cum au încercat hackerii să manipuleze prețul Bitcoin prin contul SEC de pe X

Acceptat: Șoferii cu permis categoria B vor putea conduce și motociclete.