Angajații magazinelor Apple din Franța intră în grevă în ziua lansării iPhone 15

Angajații magazinelor Apple din Franța intră în grevă în ziua lansării iPhone 15

Fanii Apple din Franța s-ar putea confrunta cu perturbări în cazul smartphone-urilor iPhone 15, deoarece în ziua lansării este planificată o grevă națională.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Pe 22 septembrie, iPhone 15 va ajunge pe rafturi, după ce a fost prezentat recent în mod oficial de către producător. În Franța, însă, lansarea noii game nu va fi fără probleme, întrucât sindicatele care îi reprezintă pe angajații Apple Store au convocat o grevă în ziua lansării noii game de smartphone-uri, după ce compania din Cupertino le-a ignorat solicitările.

Cele patru sindicate ale Apple Retail France au anunțat pe Twitter/X că vor face grevă pe 22 și 23 septembrie în întreaga țară. Muncitorii cer salarii mai mari și condiții de muncă mai bune, iar Insider relatează că firma a făcut deja o ofertă de majorare salarială de 4,5%, dar muncitorii cer o creștere de 7% peste inflație.

În Franța există în total 20 de magazine Apple, iar sindicatele spun că vor putea face cumpărături în continuare în zilele de grevă, dar se așteaptă ca clienții să se confrunte cu timpi de așteptare mai lungi.

Compania Apple a avut multe probleme cu francezii în ultima vreme. Autoritățile franceze au constatat recent că modelele din seria iPhone 12 emit radiații electromagnetice peste limita UE și, prin urmare, au pus pe jar o interdicție a terminalelor iPhone 12 în țară. Problemele legate de radiații au fost dezvăluite în aceeași zi în care Apple a prezentat noile iPhone 15 și iPhone 15 Pro.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inteligența artificială: un domeniu în expansiune și necontrolat. Cine îi poate pune limite?

Fast & Furious 9, amendă uriașă după ce un cascador a fost aproape să-și dea duhul.

Primarul Antal Árpád, în urma incendiului de la fosta Casă de Cultură a Sindicatelor: „Aceasta este consecința neglijenței statului român!”