Putin, Medvedev și Kremlinul au reacționat la comentariile jignitoare ale lui Biden la adresa președintelui rus, dar într-un mod diferit.

Putin, Medvedev și Kremlinul au reacționat la comentariile jignitoare ale lui Biden la adresa președintelui rus, dar într-un mod diferit.

Președintele american Joe Biden l-a făcut miercuri, la o campanie electorală, pe președintele rus Vladimir Putin “fiu de cățea nebun”. Joi, Putin a răspuns la atacul lui Biden.

Reuters scrie că Putin, întrebat de un reporter ce crede despre cuvintele lui Biden, a zis:

Suntem gata să colaborăm cu orice președinte. Dar cred că Biden este președintele cel mai de preferat pentru Rusia și, judecând după ceea ce tocmai a spus, am perfectă dreptate. Pentru că acesta este un răspuns adecvat la ceea ce am spus mai devreme

Președintele rus spusese înainte că o președinție Biden ar fi mai bună pentru el decât una Trump, pentru că Biden e un politician mai bătrân, mai stabil și mai clasic.

De ce? Nu poți spune: „Volodya, ei bine, mulțumesc, m-ai ajutat foarte mult”, nu-i așa?

  • a remarcat Putin, adăugând că nu face decât să repete că Biden ar fi un președinte mai bun pentru ei.

Reacția lui Putin e interesantă și pentru că purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, l-a criticat tare pe Biden pentru ce a zis despre Putin. Peskov a zis că “întrebarea” președintelui american

este probabil un fel de încercare de a-l face să pară un cowboy de la Hollywood. Dar, sincer, nu cred că este posibil așa ceva.

Purtătorul de cuvânt a zis că un astfel de limbaj e doar de rușine pentru cei care îl folosesc.

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev i-a dat și el replica lui Biden, fără să se menajeze. Medvedev a zis că pericolul pentru lume e reprezentat de “bătrâni nebuni inutili, ca Biden însuși”. Fostul șef de stat a zis că Biden e “senil” și că e gata să pornească un război cu Rusia.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Secretarul general al ONU: eșecul de a opri schimbările climatice este o condamnare la moarte

Traficanți internaționali de droguri prinși în România

Bullying-ul școlar a atins un nivel înfricoșător, elevii folosesc și inteligența artificială

Maimuțele au pus stăpânire pe un oraș turistic. Localnicii sunt înspăimântați

Hopa! Un domn din capitală s-a aventurat cu BMW-ul pe Transalpina și a găsit zăpada, nu drumul!

ZBORUL FĂRĂ GEAMURI. O AVENTURĂ DE NEUITAT SAU O GREȘEALĂ COSTISITOARE?

Schimbare brutală care vine pe YouTube: plătești sau ești suspendat daclă folosești ad blockers.

Ce mai nouă bombă despre GTA 6 – de data asta despre creierii din spatele personajelor

Fără telefoane în școli: cum arată noua regulă propusă de guvernul Britanic.

Unul dintre cele mai mari lanțuri americane de mobilă pentru casă intră în faliment.

Elon Musk se dă tare, foștii utilizatori de Twitter sunt supărați.

Încă două noi tronsoane de drumuri naționale vor lega Ungaria și România