Xiaomi 14 va fi prezentat pe 26 octombrie, specificațiile scăpate înainte de anunț

Xiaomi 14 va fi prezentat pe 26 octombrie, specificațiile scăpate înainte de anunț

Deși zvonurile anterioare indicau o posibilă dezvăluire a Xiaomi 14 pe 27 octombrie, compania chineză a confirmat recent o altă dată de anunț, 26 octombrie. Desigur, telefonul va fi prezentat inițial în China, ceea ce înseamnă că 26 octombrie în China este 27 octombrie în alte părți ale lumii.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Viitorul (viitoarele) flagship(uri) va (vor) fi însoțit(e) de noul smartwatch Xiaomi Watch S3, precum și de recent anunțatul HyperOS, care va fi probabil evidențiat în timpul evenimentului, deoarece se presupune că va înlocui vechiul MIUI.

În plus față de confirmarea evenimentului postat pe Weibo (via PlayfulDroid), avem mai multe detalii despre specificațiile Xiaomi 14 și 14 Pro. Ambele telefoane au fost reperate recent pe Geekbench (via MySmartPrice) și, judecând după liste, acestea vor fi cele mai puternice telefoane Xiaomi.

Xiaomi 14 to be introduced on October 26 specs leaked ahead of announcement

Xiaomi 14 și 14 Pro vor fi echipate cu Snapdragon Gen 3 de la Qualcomm și 16 GB de RAM. Doar pentru a le oferi fanilor o idee despre ce sunt capabile aceste noi telefoane în comparație cu flagship-urile anterioare ale Xiaomi, merită menționat faptul că Xiaomi 14 este cu 20% mai rapid decât Xiaomi 13, conform scorurilor de pe Geekbench.

În afară de aceasta, știm, de asemenea, că Xiaomi 14 Pro va fi alimentat de o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă cu 120w prin cablu și suport pentru încărcare wireless de 50W. De asemenea, ambele telefoane vor avea la pachet ecrane AMOLED de 6,7 inci cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz.

Încă nu au fost scurse informații despre preț, dar având în vedere că acestea vor fi primele telefoane Xiaomi care vor rula HyperOS și primele care vor fi alimentate de chipset-ul Snapdragon Gen 3 de la Qualcomm (care nu a fost încă anunțat), ne așteptăm ca aceste telefoane să fie puțin mai scumpe decât generația anterioară.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pasageri care țipă, acoperișuri care se înalță: răcirea vremii a adus apocalipsa în Europa de Vest

Legea pensiilor a trecut de Senat: Ce se întâmplă cu recalcularea pensiilor şi cât va costa bugetul

Scandal! Mulți clienți Apple au primit iPhone-uri false după ce au comandat online in UK.