vladimir putin a semnat un decret

Putin a semnat un nou decret – Armata rusă se va umfla la o mărime incredibilă

În Rusia, toți bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani vor fi obligați să facă un an de serviciu militar.

Președintele Rus Vladimir Putin a semnat un decret care stabilește numărul de cetățeni care vor fi chemați la recrutarea anuală de primăvară, relatează Sky News.

banner

Potrivit acestuia, 147.000 de cetățeni ruși vor fi chemați la serviciul militar obligatoriu.


Putin a semnat un decret în septembrie, prin care a chemat 120.000 de persoane pentru campania de toamnă. La vremea respectivă, Tass a citat Ministerul rus al Apărării, care a declarat că recrutarea nu are nicio legătură cu ceea ce Moscova numește o operațiune militară specială.

Prime și alte beneficii


În Rusia, toți bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani trebuie să efectueze un an de serviciu militar sau o pregătire echivalentă în învățământul superior. În ultimii ani, o medie de aproximativ 130.000 de bărbați au fost chemați în fiecare primăvară și toamnă, a precizat ziarul. Acest lucru vine la câteva zile după ce Rusia a lansat o nouă campanie, în căutare de voluntari pentru a suplimenta trupele țării pentru războiul din Ucraina.


Anunțurile oferă bonusuri în bani și alte beneficii, într-o mișcare care se pare că urmărește să calmeze temerile privind o mobilizare în masă – similară celei din septembrie, când mii de ruși au fugit din țară.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate telefoanele iPhone 12 din Franța, rechemate în service din cauza nivelului ridicat de radiații

Situație excepțională: Casa Albă a fost evacuată, în clădire a fost descoperit ceva incredibil

China a realizat imposibilul