A sosit versiunea stabilă de Android 14 pentru OnePlus 11. Iată noutățile

A sosit versiunea stabilă de Android 14 pentru OnePlus 11. Iată noutățile

OnePlus 11 este unul dintre primele smartphone-uri care beneficiază de noua versiune stabilă de Android 14. Acest sistem de operare a fost lansat oficial, dar momentan este disponibil doar în India. Utilizatorii care au făcut parte din programele beta closed și open vor fi primii care vor primi actualizarea, urmați de restul utilizatorilor.

Noul sistem are numărul de build CPH2447_14.0.0.201(EX01) și necesită ca telefonul să aibă instalat software-ul cu numărul de build CPH2447_13.1.0596(EX01) sau CPH2447_13.1.0595(EX01). Actualizarea are o dimensiune de 5 GB, așa că este recomandat să aveți suficient spațiu de stocare și baterie încărcată la cel puțin 30% înainte de a începe procesul. Android 14 vine cu multe noutăți interesante, pe care vi le prezentăm mai jos.

Pantanal Service

Aceasta este o funcție nouă care permite interacțiunea cu widgeturi dinamice, care afișează informații actualizate la o simplă privire. De exemplu, puteți vedea vremea, calendarul, notificările sau starea bateriei fără să deschideți aplicațiile respective. De asemenea, această funcție adaugă suport pentru tranzițiile între dispozitive. Astfel, puteți verifica rapid starea de conectare a dispozitivelor asociate contului dvs., cum ar fi căștile, ceasul inteligent sau laptopul.

Eficiență inteligentă

Dock-ul pentru fișiere este o funcție care vă permite să glisați și să plasați conținut între aplicații și dispozitive. De exemplu, puteți trimite o fotografie din galerie direct într-un mesaj sau puteți copia un text dintr-un document și să îl inserați într-un e-mail. Extracția de conținut este o funcție care vă permite să recunoașteți și să extrageți text sau imagini de pe ecran cu o singură atingere. De exemplu, puteți selecta un număr de telefon sau o adresă de pe o pagină web și să le copiați în agenda sau în aplicația de navigație. Smart Crop este o funcție care vă permite să selectați mai multe subiecte dintr-o fotografie pentru a le copia sau a le partaja. De exemplu, puteți tăia o parte dintr-o fotografie de grup și să o trimiteți unei persoane anume.

Conectarea între dispozitive

Shelf-ul este o funcție care vă permite să accesați rapid aplicațiile, contactele și fișierele frecvente. Actualizarea îmbunătățește această funcție prin adăugarea mai multor recomandări de widgeturi, care vă pot ajuta să vă organizați mai bine spațiul de lucru.

Securitate și confidențialitate

Actualizarea îmbunătățește gestionarea permisiunilor pentru fotografii și videoclipuri, pentru a vă oferi mai mult control asupra accesului la aplicații. Astfel, puteți alege dacă vreți să permiteți accesul la toate fotografiile și videoclipurile, doar la cele selectate sau la niciuna.

Optimizarea performanțelor

Această actualizare îmbunătățește stabilitatea sistemului, viteza de pornire a aplicațiilor și fluiditatea animațiilor. Astfel, veți avea o experiență de utilizare mai plăcută și mai rapidă.

Aquamorphic Design

Acesta este un nou stil de design, care folosește culori mai naturale, mai moi și mai luminoase. Actualizarea adaugă tonuri de apel și sunete de notificare inspirate de acest stil, pentru a vă oferi o atmosferă mai relaxantă. De asemenea, actualizarea îmbunătățește animațiile de sistem, care sunt acum mai continue și mai armonioase.

Utilizare mai conștientă

Actualizarea adaugă o nouă opțiune Always-On-Display (Afișaj permanent), care monitorizează emisiile noastre de carbon, în funcție de modul în care ne deplasăm (cu mașina, pe jos, cu bicicleta etc.). Această opțiune ne poate ajuta să fim mai conștienți de impactul nostru asupra mediului și să alegem modalități mai ecologice de transport.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Concediat din Marina Militară pentru că a postat fotografii picante, în uniformă, pe OnlyFans

Adevărul șocant despre cum Facebook și Instagram îi atrag pe copii pe platformele lor

Înfricoșător: Cheltuielile militare ale Europei în 2022 au depășit nivelul de la sfârșitul Războiului Rece.

Facebook și Messenger devin mai sigure și mai flexibile

Cum a ajuns cel mai mare spital din Gaza să fie plin de morți și de câini flămânzi!

Volvo oprește definitiv producția de motoare diesel

Bill Gates se gândește la o poliție globală a bolilor

Potențiala aderare a României la Schengen: Sprijinul Germaniei și ce înseamnă pentru țara noastră

Twitter va avea un nou CEO, dar ce se întâmplă cu Elon Musk?

Iranul își trimite animalele în spațiu: Ce secrete ascunde capsula spațială?

UPDATE – Accident grav în Ungaria, patru elicoptere de ambulanță au ajuns la fața locului pentru a-i salva pe răniți.

Accident lângă Minerva în Mănăștur. Un bătrân de 75 de ani, ucis de o mașină